Aktuellt

Hälsokalendern lucka 13

Vi har ju hälsokalender på jobbet. Hittills i december har vi stått i plankan, gått i trappor, samlat steg, kontorsyogat och jägarvilat. Idag kommer inspirationen från en av våra varumärken, MåBra. Det är dags att träna sitt namn:

Att heta ett så bokstavsfattigt namn som Anna straffar sig alltid i sånna här utmaningar. Att bara få göra armhävningar och nedåtgående hund känns ju så där fartfyllt på en fredag. Inte ens med hjälp av mitt efternamn kommer jag åt roligheterna. Tåhävningar alltså, SÅ lite fest.

Därför har jag lämnat in ansökan om namnändring. Fr om snart heter jag Amöba Fjegg. Bara så ni vet!

13+

9 Kommentarer

 • Svara
  Staffan
  13 december, 2019 kl 15:10

  Att heta Staffan i det här fallet blev heller inte så bra eftersom jag inte kan tänka mig att bjuda på 2×1 minut fuldans. Nedåtgående hund vet jag heller inte vad det är så jag får väl fundera på att döpa om mig till något jag vet vad det är,

  Stammar kanske…

  0
  • Svara
   Anna
   14 december, 2019 kl 07:22

   Stammar var ett spännande namn. Och mountainclimbers är rätt kul. Fast fuldans hade varit roligare att se på insta! :D

   0
 • Svara
  ingmarie Nilsson
  13 december, 2019 kl 20:17

  Vilken bra grej! Jag hade fått ligga i!

  0
  • Svara
   Anna
   14 december, 2019 kl 07:16

   Alltså INGMARIE – vilket typiskt bra namn! Du fick ju jättemycket kul. Men ingen fuldans :D

   0
 • Svara
  Esther
  13 december, 2019 kl 21:22

  Kör genom hela alfabetet istället

  0
  • Svara
   Anna
   14 december, 2019 kl 07:14

   Typiskt bra idé. Om jag får hoppa över tåhävningarna på en fredag. De känns så tisdag! :D

   0
 • Svara
  Märta Johansson
  13 december, 2019 kl 22:19

  Amöba Fjegg 😂😂😂

  0
  • Svara
   Anna
   14 december, 2019 kl 07:12

   Ja det är kanske inte så snygg namn. Men jag älskar ju grodhopp! :D

   0
 • Svara
  Johanna
  14 december, 2019 kl 10:39

  Jag får visst ett rejält pass med långt för- och efternamn! Tur att jag får vila också! 😂

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.