Aktuellt

Förinställda inlägg

Jag erkänner. Jag ska åka till värmen. Missa tomtegröten och hela baletten. Till förmån för löpning i shorts och linne. Och så säger mina mobilberoende barn att vi ska ha en mobilfri semester. Att vi ska dra mobil-låde-grejen till det yttersta.

lions head

Alltså tanken är god. Jag vet hur jag kan slösa dyrbara semesterminuter på att vara arg över ett trögt internet och bilder som inte laddas. Hur jag kan bli stressad över saker som inte funkar från andra sidan jordklotet. Jag vet också att det kommer att kännas konstigt att inte få lägga ut lite turkosa vågor i ett annars grått instaflöde. Men ok, när ens kids föreslår något så helt wild and crazy så är det väl inte de mobilberoende föräldrarna som ska bromsa…

När förslaget kom upp tänkte jag att bloggen liksom skulle gå och självdö om det inte kom ett inlägg på flera veckor. Jag bestämde mig för att skriva inlägg i förväg och programmera publicering under tiden jag är borta. Med 13 dagar till avresa har jag inte lyckats författa ett enda ett… Så det ser allt annat än ljust ut inför julledigheten.

Så. Om ni vill ha något att läsa över jul. I fall jultidningarna tar slut och ni tröttnar på böcker, pussel och brädspel. Då måste ni hjälpa mig. Ge mig förslag på spännande saker ni vill veta mer om. Fråga saker. Tvinga mig att anmäla mig till nått. Så lovar jag att det kanske i alla fall dyker upp något inlägg medan jag är borta.

Så kommer inläggen från semestern från Toronto flygplats på vägen hem. För då ska vi visst få internet igen sägs det…. och 15 timmars väntetid!

21+

9 Kommentarer

 • Svara
  Robert
  5 december, 2019 kl 19:55

  Jag noterade att ditt namn dyker upp i anmälningslistan för Järvens stig under Idre fjällmarathon kommamde sommar. Berätta mer om det!

  0
  • Svara
   Anna
   5 december, 2019 kl 20:11

   Hoppsan. Det där visste inte ens jag. Det blir ett spännande blogginlägg! (kanske illustrerat med en bild när jag jagar min man med en blåslampa för otyg han hittar på) :D

   0
   • Svara
    Robert
    5 december, 2019 kl 22:30

    Hoppsan. Antar jag råkade avslöja en kommande julklapp. Sorry :)

    0
    • Svara
     Fredrik
     7 december, 2019 kl 00:58

     Ingen fara, Robert. Det var ingen julklapp. Har bara inte vågat berätta om semesterplanerna än :)

     0
 • Svara
  Magnus Johansson
  6 december, 2019 kl 08:10

  Mobillådan är, trots att den egentligen är ett underbetyg till den mänskliga intelligensen, ett litet steg i rätt riktning. Docent Olle Johansson kan i följande video hjälpa till ett större: https://www.youtube.com/watch?v=lpzc4vClGoc

  0
 • Svara
  Joanna S
  6 december, 2019 kl 10:19

  Ta du en välförtjänt julledighet! Bloggen kommer inte att självdö – vi finns kvar när du kommer tillbaka 🤗✌

  2+
 • Svara
  A-mamman
  6 december, 2019 kl 16:17

  Jag erkänner att jag hade älskar turkosa bilder och semesterberättelser, men inte ska jag försöka förstöra familjefriden. Om du tar en paus så lovar jag att jag finns kvar här, troget väntande. Och min egen semestervecka vid nyår oroar mig redan: inget gratis wifi på rummet, dålig uppkoppling på hela hotellet. Och saltvatten i poolen.
  Jag vet att jag kommer muttra och svära över bilder som jag inte får iväg. Dessutom kommer jag vara klibbig efter baden.

  0
  • Svara
   Anna
   7 december, 2019 kl 22:49

   Haha, semesterberättelserna kommer. Du kommer ändå inte ha tid att läsa här inne när du simmar rundor i din saltvattenpool :D

   0
 • Svara
  ingmarie Nilsson
  6 december, 2019 kl 21:45

  Ta ledigt! Vi finns kvar!

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.