Aktuellt

Arbetsbeskrivningens läskigaste punkt

Arbetsbeskrivningen på rollen lopp-arrangör är minst sagt varierande. Och man får inte vara rädd för att befinna sig i en väldigt mörk skog med många mystiska ljud…

Jag ska villigt erkänna att jag hade fått både hjärtsnörp och skrämselhicka om jag inte haft Fredrik med mig på kvällens reflexmärkning av Stävie  Trail-banan. Oklart om han verkligen hade kunnat rädda mig från vildsvin eller ens några galna kråkor, men ändå.  Det kändes bättre så.

På torsdag ska jag tillbaka i samma skog. Men inte lika ensam. Det är över 40 personer som ska springa Lucia-tåg i skogen och det brukar vara helt magiskt att se alla ljusen. Då kan inte ens jag bli rädd. Tills dess ska jag göra mer ofarliga arbetsuppgifter, typ värma glögg och hitta gömda pop-up-tält i världens stökigaste garage. Omväxling förnöjer!

17+

4 Kommentarer

 • Svara
  Johanna
  11 december, 2019 kl 15:58

  Så mysigt det ska bli! Är orimligt peppad på lucialöpning!

  0
  • Svara
   Anna
   12 december, 2019 kl 15:50

   Ska bli superkul! Tyvärr är det för geggigt för mina julbjällerskor. Vill ju inte smutsa ner dem 😀

   0
 • Svara
  Gert Persson
  11 december, 2019 kl 17:40

  Jag skall spela luciabowling.Då slipper man vildsvin. :)

  0
  • Svara
   Anna
   12 december, 2019 kl 15:51

   Det låter smart! Lycka till!

   1+

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.