Aktuellt

2019 – sammanfattningen. Del 4.

Om ni av en händelse missat den rafflande inledningen av året hittar ni inläggen här, här och här. Nu går vi in i höst och vinter…

Oktober


Fyller år. Men eftersom det inte är det minsta jämnt så firar jag inte i kilometer. Jag hoppar studsmatta. Men det bästa på hela månaden är att jag får stötvåg och helt mirakulöst blir av med den bråkande hälsenan jag dragits med efter Helsingborg marathon. Eller alltså, jag blev inte av med hälsenan, bara det onda….

November

Årets gråaste månad. Kommer inte ens ihåg hur solen ser ut. Ramlar två gånger inom två veckor. Första gången landar jag på huvudet och den andra på foten. Men foten är värst. För bara 5 dagar senare har jag lovat att springa till Malmö och fika med dottern. Sånna löften är inte så lätta att slingra sig undan…  Lindar foten hårt och springer. Det håller. Dottern nöjd. Jag nöjd. Och foten blir inte värre.

December
Luciaspringer och julspringer. Äter årets sista semla och drömmer om varmare breddgrader. 2019 blev inget löparår men det blev tamejtusan ganska fint ändå.

Nu stänger vi boken för 2019. Jag hoppas kunna bistå med en lite mer sprudlande sammanfattning 2020!

15+

2 Kommentarer

 • Svara
  Johanna
  30 december, 2019 kl 23:14

  Kul att läsa din sammanfattning! Ändå mycket löpning trots alla trilskande kroppsdelar 😁 Men 2020 ska minsann bli ett riktigt kanonår! Längtar redan till långpass med cappuccino och semla!

  0
  • Svara
   Anna
   3 januari, 2020 kl 15:47

   2020 börjar jättesämst med total avsaknad av röst. När den är tillbaka springer jag gärna och långt och med många semlor och cappuccinosar! Ni får hojta när kalendern gapar tom :D

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.