Aktuellt

Vad ska jag göra den 4 juli?

Ibland vill jag planera i god tid men ibland är det skönt att vara spontan. Att inte behöva veta i november vad man är sugen på i juli…

Om drygt en halvtimme öppnar anmälan till Backyard Ultra Sydkusten 2020. Platserna beräknas i vanlig ordning ta slut på två och en halv minut. Det räcker alltså inte att ha bestämt sig för att man vill, man måste vara raketsnabb och ha hyfsat tur också. Och här sitter jag, med en halvtimme på mig att fundera ut om det är en bra idé. Om svaret är ja behöver jag snabbt som attan utarbeta en anmälnings-stategisk plan.

Jag har sprungit loppet två ggr och vet att det är kul. Campingfesten, gemenskapen, alla glada deltagare. Alla ups and downs, high fives, gottebordet och Lenny för den som har tur

Men det finns ju så mycket annat spännande. SMIR samma helg är bara en av dem. Fast där är det ju ännu svårare att få plats, så sparar man sig till den är risken är att bli helt utan. Fira juli på farstubron…

Jag vet inte om jag vill, men jag vet att jag kommer att anmäla mig. Pga grupptryck och fear of missing out. Den går ju alltid att sälja om jag kommer på andra tankar.

Så var det det där med anmälningsstrategin.  Jag tror en bra början är att ställa klockan och se till att internet fungerar…

1+

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.