Aktuellt

Stävie Trail – Anmälan öppen!

Fyrverkerier och jubelklang! Anmälan till Stävie Trail den 8 mars 2020 är nu öppen. Så sitt inte där och uggla. In och anmäl dig här!

Stävie Trail i mitt hjärta. I mars är det sjunde gången gillt, och jag ser  fram emot att ta mig an uppgiften ännu en gång. Räkna buffar, se anmälningar trilla in, jaga sponsorer, få panik över saker som smyger sig, och glädjas när det funkar.

Att slutligen få möta alla löpare på startlinjen. Se nervositeten hos de som springer sitt allra första lopp, och pannbenet hos de som vill vinna. Se skogen färgas av rosa buffar, gröna buffar och härligt randiga välgörenhetsstrumpor. Att aldrig veta om det blir sol eller snö. Eller om någon hunnit fälla skogen över stigen sista veckan…

Jag tycker du ska komma. För en härlig fest i skogen. Jag tror du hade gillat det!

Anmäler du dig idag har du dessutom chansen att vinna en startplats till Spring Dreams i Malmö den 10/11.

0

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.