Aktuellt

Piggelina goes influencer

Jag kallar mig bloggare och ordet influencer har aldrig riktigt känts som jag. Influencers är ju sånna där hippa människor som gör allt rätt. Tar den rätta selfien med rätt person på rätt café. Lägger upp den på den tid då flest scrollar instagram och pimpar inlägget med precis rätt hashtags. Jag är en bloggare med ett instakonto. Spontan, ostrukturerad och sökoptimeringstekniskt osmart. Men idag lekte jag influencer…

Fick en inbjudan till en sneak peak på Renata Chlumska-sviten på Malmö Live. Renata skulle själv vara på plats och berätta om sina äventyr och tanken bakom inredningen i sviten. Vi skulle dessutom få en presentation av Renatas sprillans nylanserade klädmärke. Vem är jag att motstå liksom?

renata chlumska svit

Jag har Emelie med mig. Att hålla i handen om den här influencergrejen skulle bli för läskig. När vi frågar om vägen i receptionen utbrister killen: är det ni som är influencers? Emelie och jag fnissar lite i smyg. Influencers liksom…

Malmö live

Så kommer vi upp i sviten. Renata tar emot och berättar att hon på morgon firat sig ner längs fasaden. När jag sneglar ner mot marken 23 våningar ner är utsikten makalös, det pirrar i magen och jag är glad att hon skötte nerfirandet och inte jag!

Medan hon berättar om sina äventyr och hur hon bestigit Seven summits visar hon minnen från varje topp, utspridda i sviten. Det är snöskor, stormkök, och allehanda klättringsredskap som jag inte har en aning om vad de heter. Det är uppslitna handskar, klättergrepp och andra spännande detaljer som gör rummet superintressant. Man vill liksom leta och hitta mer.  Jag blir tamejtusan nästan sugen på att klättra. Men bara nästan. Jag är och förblir en fegis i själen…

Fegis eller inte, Renata är fantastisk att lyssna på, oavsett om man vågar bestiga berg eller inte. Hennes klokskaper går att applicera på alla saker man vill göra. I stort och smått. Har du möjligheten att lyssna på henne så ta den!

Att leka influencer var jättekul. Cruisa omkring i hotellsvit, prova supersnygga tights och lyssna på äventyr. Det kan jag tänka mig att göra om!

På vägen hem roar jag mig med att fundera ut hur en Anna-svit skulle vara inredd. Svettiga tights i gardinstängerna känns ju inte så fancy. Eller löparskor på väggarna….  Det är nog tur att man aldrig kommer att bli med svit!

0

6 Kommentarer

 • Svara
  Lomma-Eva
  20 november, 2019 kl 18:49

  Men om du skulle bli tillfrågad (man vet aldrig!!) så tycker jag att du ska göra ett collage av nummerlappar som tavla över sängen! Duschdraperi blir diverse tröjor i funktionsmaterial (tänk många rosa nyanser), och skorna… de kan bli precis allt! Lampskärm, vas, tvålkopp, bara fantasin sätter gränser😁!

  0
  • Svara
   Anna
   21 november, 2019 kl 13:46

   Den sviten hade ju blivit grym. Folk hade strömmat till från hela världen minst :D Också hade den haft en kaffemaskin av rang!

   0
 • Svara
  Joanna S
  21 november, 2019 kl 09:45

  Åh viljen grej! Renata är fantastisk! Liiite avis är jag allt… 😉

  0
  • Svara
   Anna
   21 november, 2019 kl 13:47

   Supergrym tjej! Jätteintressant eftermiddag! Jag är lite avis på mig själv faktiskt :D

   0
 • Svara
  A-mamman
  22 november, 2019 kl 09:04

  Vad roligt! Berätta gärna lite mer om hur de hittade och valde dig, om de kollar hur man sprider reklamen efteråt (tänk om du skitit i att blogga och inte alls gillat rummet liksom, kan man göra så?). Det är ju jätteintressant! Och dessutom gjorde du väldigt bra reklam, för både Renata och rummet.

  0
  • Svara
   Anna
   22 november, 2019 kl 20:52

   Jag vet inte hur de hittade mig men jag är jätteglad att de gjorde det! De sa inte uttryckligen att jag behövde berätta något om mitt besök så det var liksom inget krav från deras sida. Hade jag inte gillat det hade det ju såklart blivit krystat att blogga om, men jag hade å andra sidan inte tackat ja till ett event som jag inte trodde skulle passa mig och som skulle kunna vara roligt att läsa om för mina läsare. Renata är ju übercool och det känns inte fejkat att prata i positiva termer om henne. Men det finns många andra event och samarbeten jag tackat nej till. När ni läser om Casino på min blogg får ni säga åt mig att skärpa till mig! :D

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.