Aktuellt

Inför löpturen

Den här är så bra att jag önskar jag hade skrivit den själv:

 Outside  listar de 22 stegen som föregår själva löpningen, och det finns faktiskt bara EN punkt på listan som inte gäller mig. Det är punkt 19 och musiken. Orkar inte joxa med sånt. Teknikstrul kan förstöra vilken löpupplevelse som helst. Hörlurar som trillar ut, låtlistor som tar slut. Fel takt till fel steg. Orkar inte.  För egen del alltså bara 21 steg som ska avverkas innan jag kommer ut…

Och med den digra förberedelselistan är det faktiskt ganska konstigt att jag i en brant nerförsbacke kommer på mig själv med att ha tagit fel skor på mig. Istället för mina löparskor har jag tagit mina ett halvt nummer mindre inomhusskor. Som trycker lite hårt på stortårna i nerförsbacken….

Jag får lägga till en punkt på listan. Punkt 23. Kontrollera att du har rätt skor på dig….

0

2 Kommentarer

 • Svara
  Helena
  21 november, 2019 kl 20:05

  :-D
  Vet att om jag drar ut på det för länge kommer det att sluta med att det inte blir något springande öht… så jag är rätt effektiv när det gäller att ta mig ut :-)

  0
  • Svara
   Anna
   26 november, 2019 kl 17:58

   Bra där! Enda gången jag kommer ut direkt är på morgonen! För då går jag på autopilot. Därför försöker jag springa på morgonen på vardagarna. Det sparar mig eoner av tid :D

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.