Aktuellt

Spring dreams 2019 – vinn din plats!

I november förra året besökte jag Spring dreams på Baltiska hallen i Malmö. En heldag med löpning i fokus. Spännande föreläsare och mingel med trevliga löpare.

Spring dreams 2018

Det blev en fantastisk dag som jag bloggade så här om efteråt. Dessutom blev jag så inspirerad av allt löparsnack att jag gick ut och smygsprang innan jag kom hem till familjen. Ja ni vet, duckade under fönstret för att de inte skulle se mig…

Anyway. Spring dreams kommer tillbaka till Malmö. Den 10 november smäller det och i programmet finns Mustafa Mohammed, Frida Södermark, Linda Take och Petra Skiöld. Jag har fått en plats till eventet att tävla ut, och tycker såklart du ska ta chansen. Jag kommer vara på plats och göra reklam för Stävie Trail, men också såklart för att mingla och lyssna på spännande människor! Det hade varit superkul att ses där.

För att vinna din plats behöver du bara motivera i kommentarsfältet varför just du ska vinna platsen!  Senast söndag 20/10 behöver jag din motivering!

0

10 Kommentarer

 • Svara
  Pernilla
  14 oktober, 2019 kl 21:50

  Jag är så trög och kommer sällan till skott när det dyker upp roliga saker. Tänker att om jag vinner en plats så kan jag inte mesa🙈

  0
  • Svara
   Karolina Ragnarsson
   15 oktober, 2019 kl 07:36

   Jag älskar löpning och vill gärna inspireras av andra med samma intresse 😊 Det är så peppande att höra andra löpares historier! Vill gärna få tips hur jag kan utvecklas som löpare och kanske hitta ett nytt roligt lopp 😀 Firar såklart med en löprunda om jag vinner 🏃🏃🏃

   0
 • Svara
  A-mamman
  15 oktober, 2019 kl 09:18

  Åh, jag skulle vilja vinna eftersom jag aldrig går på event eller kommer iväg på träningsresor och föreläsningar. Och om jag ska köra mitt livs första traillopp nästa år så behövs lite pepp och inspiration! Dessutom har jag en systerdotter att hälsa på i Skåne, så det skulle vara praktiskt möjligt :)

  0
 • Svara
  Cecilia
  15 oktober, 2019 kl 18:53

  Älskar löpning; långt-kort, hårt-mjukt, stad- land, asfalt-skog, långsamt-lite mindre långsamt, med eller utan kaffe! Spring Dreams drömmer jag att gå på eller jag menar springa till😊

  0
 • Svara
  Veronika
  16 oktober, 2019 kl 15:26

  Är just nu inne i en motivationssvacka där jag tvivlar på mig själv. Är långsam och seg så vad är egentligen meningen men att ta på sig löparskorna. Men jag vet ju egentligen att jag älskar det och vem bryr sig egentligen om hur snabb jag är?! Jag får väl bestämma själv hur fort det ska gå?! Tänker att en dag på Spring dreams skulle ge mig inspiration och självförtroende att stolt fortsätta lufsa runt i spåren i höst/vinter!

  0
 • Svara
  Helena
  17 oktober, 2019 kl 23:17

  I morse kom jag ut på en springtur i regnet därför att en bild på dig med mottot ”man ångrar sig aldrig efteråt” dök upp i min hjärna medan jag googlade väder Malmö i förhoppningen att om jag bara sköt på det hela en dag så kanske, kanske solen skulle våga sig fram igen. Och jag ångrade mig varken under turen eller efter utan njöt när jag väl tagit mig ut, även om regnet rann nerför mitt ansikte, en gratis för-dusch ;)
  Tänk då bara vad en hel dag med föreläsningar skulle kunna göra för min motivation :D nu när jag tillslut kommit igång på riktigt med löpningen igen då minsta snart fyller två. Jag har t.o.m anammat din grej att springa direkt till restaurangen för att hinna få till några ytterliga kilomter :)
  Tack för en superinspirerande blogg som jag läser dagligen även om jag är typ sämst på att kommentera. Och tack för mottot i morse!

  0
 • Svara
  Ida
  20 oktober, 2019 kl 22:07

  Åh hade jättegärna vunnit! Behöver lite ny inspiration och sätta min kropp och träning i fokus efter en massa coachning och pepp för en massa andra personer under lång tid! Detta hade kanske gjort mig till den där löparen jag alltid smygdrömmer mig bort till att vara :)

  0
  • Svara
   Anna
   22 oktober, 2019 kl 17:55

   Om du anmäler dig till Stävie när vi öppnar anmälan den 1/11 har du chans att vinna en plats till Spring dreams. Och dessutom få ett mål med löpningen :D HEja heja!

   0
 • Svara
  Martin
  20 oktober, 2019 kl 22:21

  Jag behöver ha lite inspiration till 2020. Har
  lite enduro tävlingar och springa 2020 och minst ett trail lopp ;)

  0
  • Svara
   Anna
   22 oktober, 2019 kl 17:54

   Minst ett, kanske två :D
   Om du anmäler dig till Stävie på öppningsdagen 1/11 har du en ny chans att vinna en plats till spring dreams. Ett tips från coachen :D

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.