Aktuellt

Lejonbragden – återuppståndelsen…

Idag skulle bomben släppas. Trots att vi smugit ut informationen under veckan och inte varit speciellt hemliga alls så var det idag det skulle ske. Tillkännagivandet. Den anrika Lejonbragden återuppstår.

Ett trettiotal folk har samlats i en minimal park i Lund. För att testspringa den hemliga rundan, springa under den historiska målportalen, mingla, äta snacks och dricka bubbel. En lycklig vinnare ska även vinna en startplats till loppet. Oklart om alla människor blir lyckliga av en startplats i ett tiomilalopp dock…

Hur som haver. Det är underbart att träffa alla. Så många bekanta ansikten, så mycket prat och uppdateringar. Vem är skadad var, och vilka lopp står på folks agendor?

Och Lejonbragden alltså. Så mycket kul. Det är löparklubben jag är med i – Scania Roadrunners – som ska arrangera, och det ska bli grymt spännande att skaka liv i loppet igen. 50 eller 100 kilometer i Lund. 2 maj. Ses vi?

0

4 Kommentarer

 • Svara
  Gert Persson
  17 oktober, 2019 kl 09:34

  10 mil.Skall du springa det?Om jag hade ett lejon efter mig hade jag kanske klarat det.
  Man sliter nog upp fötterna.

  0
  • Svara
   Anna
   17 oktober, 2019 kl 09:36

   Tyvärr ska jag ju inte det eftersom jag är med och arrangerar :D
   Jag får servera chips och hälla upp kaffe istället. Men det är kul det med. Och inte lika jobbigt!

   0
 • Svara
  Johanna
  17 oktober, 2019 kl 12:41

  Så kul!! Jag hoppas att det blir ny årlig tradition så att man kan vara med och springa ett annat år! Jocke och jag drar ner och springer Paris marathon i början av april och sedan lockar ju Köpenhamn efter detta årets uteblivna lopp… Men heja kan man alltid! Och det är faktiskt nästan lika kul som att springa själv :-)

  0
 • Svara
  ullabella
  18 oktober, 2019 kl 17:26

  Ser verkligen framemot loppet! Skulle ha sprungit 2014, men var tvungen att ställa in av privata skäl.

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.