Aktuellt

Dagen bakåfram

Det här är ingen vanlig dag.

När hela Malmö luktar kanelbullar  firar vi NYÅRSAFTON på jobbet. Med bubbel, snittar och guldiga ballonger redan klockan 15.  När jag kommer hem och tror det är dags för den där kanelbullen hittar jag Fredrik i bar överkropp och hängselcykelbyxor i garaget.  Som Borat himself i cykelsadeln. Lika bra jag åker och tränar.  Så grannarna slipper tro att jag känner honom….

River av ett hiit-pass medan kanelbullarna bakar sig själva här hemma. Utan kanel.

Idag är ingen vanlig dag. Men gott var det.

0

3 Kommentarer

 • Svara
  Johanna
  4 oktober, 2019 kl 19:43

  Nyårsafton i oktober? Kanelbullar utan kanel? Nä det verkar lite väl konstigt faktiskt! Fick du ens en redig kanelbulle?!

  0
  • Svara
   Anna
   5 oktober, 2019 kl 11:44

   Ja det är vårt bokslutsår…. Kanelbullar utan kanel var det faktiskt jag själv som beställde. Fast det heter säkert vaniljbullar då :D Så ingen kanel för mig igår men en bulle var det allt. Eller två…

   0
   • Svara
    Johanna
    5 oktober, 2019 kl 22:40

    Det var skönt att höra! Bullar är bra grejer :-) (men jag förstår inte varför man inte vill ha kanel! Bästa kryddan ju!)

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.