Aktuellt

Många bollar in the luft

Alltså bollar i luften är överskattat. Jag försöker bolla med fem stycken samtidigt och resultatet är kaos.

stävie trail

Det handlar om de fyra deltävlingarna i Endouro-touren som jag är med och anordnar, samt den sjunde upplagan av Stävie Trail som vi precis satt tänderna i. Det är facebooksidor, facebookevenemang, hemsidor, och instagram som alla behöver sin kärlek.

På två dagar har jag lyckats med:

… att publicera världens finaste ANMÄL DIG TILL ENDURO-inlägg med en dansande ananas på min privata Facebook

…att publicera information om Stävie Trail på Endurons Facebook-sida.

Det är inte mycket som går rätt.

Men när jag ändå har er på tråden. Vi snackar fem roliga traillopp. Ni borde gå in på något random facebookevenemang eller hemsida, läsa på och låta er frestas. Förhoppningsvis läser ni om rätt sak på rätt plats. Eller så läser ni om något helt annat. Det beror bara på mig och min bollkapacitet…

0

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.