Aktuellt

Baler och slott

Nu är det dags igen. För en sån där helg då allt händer men man inte ska vara med.

Då hälften av bekantskapskretsen springer premiären av The Bridge Backyard och resten nöter asfalt på Köpenhamn halvmaraton. Och jag är avis på båda.

Avis på de som kommer att  bli sköntrötta i huvudet under ett halvt eller helt eller fler dygn kring öresundsbron. De som kommer att följa bajamajornas äcklighetsutveckling under samma tid och på de som kommer bli sugna på konstig mat.

Lika avis kommer jag att bli på de som har sitt uppdrag avklarat snabbt på en dansk förmiddag. De som hinner dricka cappuccino i snordyr valuta och ändå ha halva dagen kvar.

Men jag är förnuftig minsann. Vilar hälsenan för att inte missa alla roligheter som kommer sen. Frågan är vilka som är roligast att heja på: tröttmössor i Malmö eller snabba gaseller i Köpenhamn? Kaffet är i alla fall billigare i Malmö…

0

2 Kommentarer

 • Svara
  Johanna
  13 september, 2019 kl 21:19

  Ja kaffet är ju definitivt billigare i Malmö, men där borta vid bron finns ju inga kaffebarer! Köpenhamn är mycket bättre och definitivt mer party 😁 Jag hoppas att min krassliga hals ska gå över tills på söndag så jag kan springa!

  0
  • Svara
   Anna
   15 september, 2019 kl 07:16

   Hoppas halsen skärpt till sig! Vi kommer tyvärr inte över och hejar! Vi fick lite förhinder, men hejar i tanken! Go go go! Men vi åkte till Noir efter brofästet så kaffet fick vi i alla fall. Idag blir det Kävlinges bästa kaffebar…

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.