Aktuellt

Trail genom Skåne

Nästa vecka är race week. Inte för mig men för de som anmält sig till Trail genom Skåne och något av de två lopp jag är med och arrangerar. Fast det vetetusan om inte själva racet är minst lika jobbigt för den som arrangerar som den som springer. Det är med viss ågren och stor förväntan jag ser framemot nästa helg!

Den som springer har grymt mycket kul att se framemot. På fredagens Enduro är det  tre varv med vardera tre utmanande segment som ska genomlidas. Segmenten mäter mellan 700 och 1150 meter och består av noga utvalda partier. Mycket uppför men även en del tekniskt nedför. Här är tanken att man rejsar. Mellan segmenten råder valfrihet. Om man vill jogga, promenera eller virka en sjal…  Från provlöpningen vi genomförde för ett par veckor sedan vet jag att det är här folk kommer att snicksnacka och utbyta erfarenheter. De kommer att klappa varandra i ryggen och ge sig ut på nästa varv. I mål kommer de äta pizza i väntan på resultatet. För att se vem som disponerade krafterna bäst. Öste när det räknades och chillade däremellan. För det är ju inte säkert att den som kom först fram var den som sprang fortast när det gällde.

Älskar konceptet och hoppas alla ska gilla det lika mycket som jag.

För den mer traditionella kör vi en ultra på 50 km på lördagen. Där det mer gäller att sätta en fot framför den andra och hinna till fikabordet innan jag hunnit äta upp allt. För den som tycker 50 är långt går det att dela sträckan på två.

Blir du sugen på något av loppen har vi platser kvar. Sista anmälan idag lördag 10/8!

Du anmäler dig här! Spontananmälan när den är som bäst!

0

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.