Aktuellt

Spontant på en fredag

Jag gick med i en löparklubb för ett år sedan. Och nu i veckan blev jag med klubbkläder. Jag har sprungit ett lopp i Scandia Road Runners namn, som jag dessutom vann, men blev hela tiden refererad till som Anna – Piggelina.  Istället för Anna från Scania Roadrunners. Så jag känner att jag måste jobba mig in i klubbgrejen lite mer aktivt.

I alla fall. Klubben fyller fem år i mars och detta ska firas med en klubbresa till Barcelona marathon. Mars är min mest hektiska månad, med både Stävie Trail och den traditionsenliga Portugalresan två veckor senare. Men finns det hjärterum så finns det stjärterum. Även i kalendern. Därför klickade jag precis hem en flygbiljett. För fyra dagars umgänge med trevliga löpare, och för att liksom bli lite mer ”med klubb”.

Anmälningen till själva loppet väntar jag dock lite med. Vore ju bra om man kunde springa lite också…

Med det drar jag ut till skogs. Hur internet fungerar i en yllehydda är det ingen som vet. Vill ni hålla er uppdaterade om mitt spännande lyxcampingliv görs det bäst på instagram (@annanystedt). Annars kommer ett milslångt referat lite senare.

0

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.