Aktuellt

När det oväntade sker…

Jag vet inte vad som hände men jag hör mig själv säga: ”tänk om vi skulle strunta i att träna idag och städa istället…”

Klockan är 07.00 och jag har uttalat de mest främmande av ord. Fredrik nappar direkt, han har träningsvärk i vaderna efter gårdagens tvångslöpning.

Så idag har jag INTE cyklat i det fantastiska skånska landskapet. Jag har heller inte provlöpt höften, yogat i parken eller gått på gym.

Istället har jag tömt sovrummet på flyttlådor med köksprylar,  som stått där sedan köksrenoveringen i januari 2017! Jag har rensat ut gamla cykelkläder som jag trots dryga 220 mil på cykeln inte velat ta på mig. Jag har kraschat glas på återvinningen och hoppat på kartonger för att få dem platta. Jag har dammsugit lådor och tvingat Fredrik att tömma dammsugarpåsen på allt det där som åkte ner i bara farten..

Klockan 16.00 är jag trött, utmattad och behöver återhämtning. Men den får jag först i morgon. Då drar vi till skogs. Yllehyddalivet väntar!

0

1 kommentar

 • Svara
  Gert Persson
  2 augusti, 2019 kl 12:15

  Vilket hotell.Är det varmt om natten blir kall?Det ser stort ut för två personer. :)
  Det är dock säkert skönt.

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.