Aktuellt

Att hitta motivationen…

Jag är sämst på att hitta motivation till styrketräning. Varken löften om snygga muskler eller känslan av att orka jonglera med en välfylld Ica-kasse är tillräckligt lockande för att jag ska masa mig till gymmet. Men idag har jag varit där. Anledning? Kaffe.

Brukar träna core på tisdagar. Klassen slutar 07:30 och därmed lite för tidigt för att kaffebaren med stort K ska öppna. Går jag direkt får jag nöja mig med sämre kaffe vilket jag allt som oftast gör. Även om jag svär i smyg över baristor som inte kan skumma ordentligt…

Idag var drömmen om den perfekta cappun större än rädslan för hantlarna.

Bänkpress, axelpress och marklyft tog precis lagom tid för att jag skulle komma till kaffebaren så där vältajmat att jag inte verkade ha hängt på låset, men att det inte hunnit bli kö.

Gott kaffe alltså. Så kan jag nog också bli biffig en dag…

0

2 Kommentarer

 • Svara
  Helena
  27 augusti, 2019 kl 20:37

  *asg*
  Styrketräning som är så kul! Kaffe däremot kan jag gå omvägar för att undvika 😉

  0
  • Svara
   Anna
   28 augusti, 2019 kl 19:34

   Haha, tur att vi alla är olika. Så det inte blir kö till kaffet :D

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.