Aktuellt

Sista sommardagen..?

När SMHI utlovar åskskurar och 16 grader nästan hela ens semestervecka får man maxa den dag de faktiskt lovar sol. Idag.

Därför släpar jag med mig Fredrik till Viken för en promenad längs Skåneleden till Helsingborg. Inklusive bad! Och kaffe…

Som vanligt när jag befinner mig i Helsingborg vill jag flytta hit, men de där 13 miljonersvillorna som flashas i mäklarens skyltfönster övergår liksom min budget. Herregud, man måste ju ha råd med löparskor också…

Passerar kända punkter på marathonbanan: historiska men ej längre aktuella Serpentinbacken, den långa tunneln av träd vid Pålsjö slott, målrakan med dess nedräkning var 100:e meter. Och mållinjen, där 0 meter återstår.

Kommer jag uppleva det, i vilket skick kommer jag att uppleva det, hur jobbigt kommer det att vara och hur ont? Den som lever får se!

0

4 Kommentarer

 • Svara
  Ingmarie
  29 juli, 2019 kl 20:37

  Jag tror det kommer bli en av dina bästa upplevelser ever!

  0
  • Svara
   Anna
   29 juli, 2019 kl 23:22

   Jag hoppas du har rätt! Vill du komma och hålla mig i handen? :D

   0
 • Svara
  Gert Persson
  30 juli, 2019 kl 12:55

  Vackra bilder.Du klarar det Anna!!

  0
  • Svara
   Anna
   30 juli, 2019 kl 22:03

   Tack Gert!

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.