Aktuellt

Morgonjoggat

Det är svårt att skriva rafflande inlägg om naturupplevelserna på mina löppass nuförtiden. När distansen liksom inte medger att jag ens kommer ut ur Malmö city, med tillhörande bilar, trafikljus och parkeringsplatser…

Men i alla fall. Checkar av 3 x 2 kilometer och är nöjd med att det snart börjar likna löpning och att jag i faktiskt kom så långt att jag fick se havet.

Morgonlöpning är svårslaget. Speciellt då man slipper den värsta värmeböljan (som jag ju skulle träna på…) och kan njuta av lite småsval havsbris istället.

Det roligaste är när jag kommer tillbaka och klockan belönar mig med FASTEST 5 K!  Vilket skämt när tiden är typ 29 minuter, dryga minuten sämre kilometertid än ett vilket maraton som helst. Men den vill nog bara ge mig en anledning till att kaffe-fira, så jag bara tackar och ler. Och firar.

Men rutinen Anna! Jag har ju helt glömt bort vad som behövs för att springa innan jobbet. Människo-skor, hårborste och handduk till exempel. Tur att det inte är så många på jobbet så här mitt i semestern!  Och att jag hade mina färggladaste löparskor…

0

1 kommentar

  • Svara
    Gert Persson
    25 juli, 2019 kl 14:41

    Kaffe fira var det.Ja det är många goda kakor på bordet. :)

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.