Aktuellt

Brev från en vänsterhöft

Hej där!

Vänsterhöften här. Tänkte bara kolla vad du håller på med? Varför du springer omkring i ösregn i Kävlinge och hoppar i vattenpölar som en tvååring? Så blött! Min ledkapsel har ju inte torkat än!

Regn

Gillar bättre när du leker solskenscyklist. Då får jag se världen. Uppleva Halmstad, Göteborg och Danmark. Det smäller ju lite högre än en skånsk vattenpöl.

För att att få dig på bättre tankar tänker jag låta dig känna av mig lite. Som en liten, nästan obefintlig känsla, men dock. Som en påminnelse om att du ska cykla mer och inte springa omkring och fåna dig.

Låt mig se Söderåsen i morgon. Låt mig trampa dig lycklig. Så springer vi en annan dag.

Din förevigt

Vänsterhöften.

 

0

3 Kommentarer

 • Svara
  Karin
  10 juli, 2019 kl 12:59

  Dina inlägg tidigare från Kattegattsleden har gjort att jag också vill cykla där. Cykelpackväskorna ni hade, var kan man köpa såna?
  Jätteroligt att följa dig på alla äventyr!

  0
  • Svara
   Anna
   10 juli, 2019 kl 20:35

   Ååh, de är jättegamla. Tror vi köpte dem på nätet någonstans. Men det finns nog hos vilken cykelhandlare som helst. Vi har dem ju på racercyklar som saknar pakethållare, så då krävs det ju en annan fästanordning liksom. Sen är det bra om de inte är allt för tunga och att de rymmer det man behöver med sig. Det beror ju lite på om man ska ha tält och grejer eller cykla mellan olika vandrarhem/hotell. Hoppas du hittar någon som passar och att du kommer ut på ett litet äventyr! Det är underbart därute!

   0
 • Svara
  Ingmarie
  10 juli, 2019 kl 20:07

  Heja vänsterhöften!!! Bli glad fort igen!

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.