Aktuellt

19 år!

Jag sa att jag höll världsmästarklass i packning och logistik, men jag hade fel. Till Umeå glömde jag att ta med det viktigaste: BRUDKLÄNNINGEN!

Idag firar vi nämligen nittonårig bröllopsdag, och det är därmed dags för den årliga formkollen och bilden på mig i en 19 år gammal brudklänning. Jag vet att ni knappt kan sitta still av förväntan, men ni får tyvärr vänta. Bilden kommer om en vecka….

Bröllopsdag kommer vi säkert fira ändå. Men några blommor kommer jag inte att få och ingen choklad. Fredrik är liksom inte sån. Och ärligt, jag kan köpa choklad vilken dag som helst. Det finns andra saker som betyder mycket mer och gör mig mycket gladare.

Han planerar fantastiska cykel- och löprundor till mig som jag aldrig fått uppleva annars. Har varken tålamodet, tekniken eller kartkunskapen. Utan honom hade jag inte upptäckt Uppsala på hjul igår. Jag hade förmodligen alltid cyklat/sprungit samma runda och aldrig upptäckt de skånska smultronställen som gjort mig lycklig så många gånger i sommar.

Han är världsmästare på att planera våra tältäventyr och hitta vackra ställen att bo på. Han har ett tålamod som aldrig tar slut. Jag orkar bara googla mat…

Han lånar ut sin fleece när jag fryser. Och går i t-shirt när jag har dubbla fleecetröjor plus jacka!

Om vi beställer olika mat och min inte är god offrar han sig och byter. För att ensambarnet på 45 år inte ska bli ledset och kinkigt.

Ja ni hör, bättre än all choklad i världen!  Jag kommer lätt stå ut ett år till, och har redan börjat filura på 20-årsfirandet nästa år.

En sak vet jag sedan länge, det blir en dubbel formkoll. Militär högtidsdräkt på Fredrik alltså! 2020 blir det spännande på bloggen minsann!

0

8 Kommentarer

 • Svara
  Staffan
  1 juli, 2019 kl 13:50

  Stort grattis till er! Ni verkar ha det härligt tillsammans med mycket glädje och spontana äventyr, klart roligare än blommor och choklad! Vi är på väg mot 15 år så det låter som ett bra tillfälle att planera in något roligt!

  0
 • Svara
  A-mamman
  1 juli, 2019 kl 14:48

  Grattis! Du vet redan att jag är lite avundsjuk, på det där med träning och äventyr tillsammans :) Hoppas ni får toppendagar i norr!

  0
 • Svara
  andreas
  1 juli, 2019 kl 19:54

  deffar du en vecka nu för maximal effekt? 🤪 grattis till er!

  0
  • Svara
   Anna
   5 juli, 2019 kl 11:16

   Haha, omvänd deff. För att det skulle bli en kul twist på bloggen när jag inte kan knäppa eländet 🤣

   0
 • Svara
  Ingmarie
  1 juli, 2019 kl 21:50

  Grattis till er!!!

  0
 • Svara
  Gert Persson
  2 juli, 2019 kl 11:28

  Grattis till er!!! Du får säkert plats i brudklänningen i år också. :)

  0
 • Svara
  Pernilla
  2 juli, 2019 kl 11:51

  Ahaaa, så det är därför som jag inte kommer ut på dessa härliga äventyr! varken jag eller min man är så bra på att planera och organisera!
  Men vi får kanske träna på det!!!! :) Grattis på bröllopsdagen!!

  0
 • Svara
  Ann-Sofie
  2 juli, 2019 kl 15:28

  Grattis snyggingar 🤗 Härligt ni har det! Gemensamma intressen är nyckeln😉 Blommor vissnar, chokladen tar slut…..Ja
  hur ska formkollen gå….spänningen är olidlig😉

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.