Aktuellt

Radiotystnad

Ursäkta min radiotystnad men jag har varit upptagen. Vi under två dagar lyckats pricka in en tjugoårsdag, en student och en bal, och jag är faktiskt lite stolt att vi fick i hop den logistiken. Det var liksom mer att hålla reda på än allehanda bajamajastrategier, vätskekontroller och starttider vid marathon. 

Medan ni sprang i solen sprang jag skytteltrafik mellan partytältet, garaget och kylskåpet. Och jag lovar att jag har använt mer lungvolym än er allihopa tillsammans. Alltså 50 ballonger, jag blir yr av tanken. Och blev så även på riktigt…

Jag har hängt upp fina bilder på student-dottern och förundrats över hur fort tiden gick. Jag har blivit nostalgisk och stolt.  Jag har gråtit en skvätt åt studentsången, och den fantastiska glädjen i ett utspring. Jag har fläktat på den andra dottern för att hennes balsminkning inte skulle svettas bort medan studenterna dansade runt i konfetti.

Medan ni andra bytte om på normala platser bytte bal-dottern om i ett parkeringshus. Inte ens omklädningstältet fick hon, men däremot en spegel. Helkropps.

Jag har suttit fast i bilkö i Lund i minst en halvtimme medan släkten höll ställningarna på festen. Jag har ätit, pratat, minglat och shottat Tequila ur en kapsyl. Det sista blev jag tvingad till…

Jag har förlikat mig med tanken på att äta ostpaj och tomatkompott resten av veckan och vet redan nu att det blir två långpannor upptinad Pinocchiotårta till midsommar.  Men mest av allt har jag njutit av att se mina fantastiska barn vara glada och uppleva grejer de ska minnas i resten av sina liv.

Så nu vet ni varför jag inte varit här på bloggen. Men ha förtröstan, snart får ni läsa om löparskor igen. Eller mer troligt: cykelskor…

 

0

8 Kommentarer

 • Svara
  Ingmarie
  6 juni, 2019 kl 22:18

  Grattis till er alla! Fina föräldrar med fina barn!

  0
  • Svara
   Anna
   7 juni, 2019 kl 07:59

   Tack <3

   0
 • Svara
  A-mamman
  6 juni, 2019 kl 23:53

  Grattis till er alla tre! Du får gärna berätta lite mer om barnen, om du och de vill.

  0
  • Svara
   Anna
   7 juni, 2019 kl 08:00

   Jag ska fråga dem! De är rätt vana vid att bli uthängda här :)

   0
 • Svara
  Gert
  7 juni, 2019 kl 11:46

  Grattis till er alla . :)

  0
 • Svara
  Erika
  7 juni, 2019 kl 15:36

  Så himla fina tjejer!! Och väldigt fina klänningar 😍

  0
 • Svara
  Johanna
  7 juni, 2019 kl 23:13

  Studenttider är fina tider! Finns nästan inget som slår en studentfest – all glädje och allt hopp, alla glädjetårar och all stolthet. Plus all god mat! Ofta bättre än bröllop med tjusiga trerätters och stolpiga tal (fast vårt var förstås jättefint, haha :-))

  0
 • Svara
  LisaLöparlisa
  8 juni, 2019 kl 12:45

  Åh. Studenter och skolavslutningar är nog det absolut finaste jag vet! All glädjen i barn som ser fram emot ett långt sommarlov, lyckan i att skoltiden är över. Jag gråter floder bara av att se dina bilder, för det är så vackert, så hoppfullt. Mina barn har redan nu börjat oroa sig för hur pinsamt rörd jag kommer vara när det är deras tur (de är 11 och 14…)

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.