Aktuellt

Remissen

Sitter med remissen i min hand. Till röntgenundersökningen som ska ge svar på om det kan vara en stressfraktur som plågar mig. 

Sjukgymnasten utesluter det inte. Han har testat allt och höften svarar ologiskt och inkonsekvent. Därför går vi vidare. Röntgen först, ultraljud sen.

Tills dess: löpförbud och kortaste möjliga promenad. Men det passar rätt bra när man har en student att planera. Och DET görs bäst på café.

Idag testar vi nyöppnade Bruket kaffebar i Helsingborg. Som vi hoppas kunna fylla det tomrum i Kaffevärlden som Helsingborg utgör, sedan Koppi stängde för något år sedan.

Bruk Helsingborg

Förutsättningarna finns där. Vi snackar rätt kaffemaskin, iKaffe, och lokala råvaror i säsong.  Vi var i stort sett helt nöjda. Men en kaka med smör hade varit gott, även om det såklart inte riktigt passar in på ett växtbaserat kafé…

I övrigt ett bra mål för framtida löprundor. I’ll be back. Men först studentfix och ett par miljoner mil på cykeln. Man kan ju cykla till Stuk i Jönköping…. hur långt är det dit?

0

4 Kommentarer

 • Svara
  Johanna
  25 maj, 2019 kl 22:55

  Stuk visade sig ha en ganska ojämn nivå på kaffet under våren, så jag är inte säker på om det är värt att cykla dit… Definitivt gott bröd och fika dock! Låter klokare hur som att hålla dig till Skåne 😁
  När ska du röntgas? Håller tummarna för att det ska se så bra ut som möjligt!

  0
  • Svara
   Anna
   27 maj, 2019 kl 07:09

   Gör ett försök till rtg nu på morgonen. Det är drop-in så vi får se hur det går… synd på stuk!! Tur att vi har mkt gott här nere!

   0
 • Svara
  Cecilie
  27 maj, 2019 kl 09:35

  Hope you will get better!
  And gets an amazing cup of coffee…

  0
  • Svara
   Anna
   31 maj, 2019 kl 07:32

   Tack!

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.