Aktuellt

Sur

Positivt tänkande i all ära men idag har jag varit sur. Om någon ens hade yppat ”det är inte hur man har det, utan hur man tar det” hade jag förmodligen både exploderat och gått upp i rök. Orsak? Ett par glömda tights.

Jag har offrat skönhetssömn för att packa min träningsväska. Jag har burit och kånkat samma väska på cykel, tåg och i trappor. Jag har gått upp kl 05.15. Bara för att upptäcka att tightsen är kvar hemma.

Jag har tänkt träna gruppträning på gymmet innan jobbet, för att vila min punkterade vad. Och där är det inte läge att träna utan byxor…

Att springa i jeans hade kanske gått på en mörk bakgata, men vad hade folk tänkt på gymmet? Inte ens jag vågar ta reda på det. Och hur gör man ens ett utfall i tighta jeans utan att behöva komma i spruckna jeans till jobbet sen. Visa ändalykten.

Det går inte. Hur mycket jag än vill träna så vill jag inte visa förargelseväckande beteende varken på gymmet eller på jobbet. Så jag surar istället. Och tänker att jag kan växla lite Portugalpengar när jag plötsligt fått så mycket tid över. Men Forex är inte vakna innan tuppen. Det är inte kaffebaren heller. Det gör inte heller underverk för ett redan dåligt humör.

Är på jobbet innan vanliga människor ens vaknat. Iklädd jeans och oanvänt träningslinne. Som tur är upptäcker jag min udda dresscode innan kollegorna gör det och smiter in på jobbtoan för ombyte, medan det fortfarande ryker ur öronen.

Att byta om från osvettiga träningskläder är lika meningslöst som att duscha utan föregående träning, eller att gå upp 5:15 försatt vara på jobbet innan städerskan.

Sen kan det kvitta att solen skiner, jag är långsintare än så!

Men i morgon ska jag vara glad och min blogg åter en peppig plats. Och har jag tur blir jag glad fortare än så. Har hört att reservdelen till kaffemaskinen är på gång….

0

7 Kommentarer

 • Svara
  S
  19 mars, 2019 kl 16:18

  Det är vid såna tillfällen jag köper nya tights på gymet (fortfarande favoriter) eller (don’t judge) lånar ur kvarglömt lådan…

  0
  • Svara
   Anna
   19 mars, 2019 kl 21:50

   Fanns ingen bemanning så tidigt…. Och ingen som kunde visa kvarglömtlådan :)

   0
 • Svara
  Johanna
  19 mars, 2019 kl 22:19

  Näää så segt. Du har min fulla sympati! Imorgon är en annan dag! Jag insåg förra veckan i Jönköping att jag glömt att ta med strumpor (använder alltid strumpbyxor så det fanns verkligen inga strumpor) när jag skulle springa. Men då var affärerna öppna, så jag gick in på en tjusig herraffär (den enda klädaffären jag hittade och jag hade otvättade springkläder som stank svett och inga strumpor i skorna🙈) och köpte strumpor av en mycket välklädd gentleman. Men de funkade, fast hälen satt uppe på nedre delen av vaden :-)

  0
  • Svara
   Anna
   21 mars, 2019 kl 13:51

   Haha, hellre hälen på vaden än i hålfoten. Så var glad att det var herraffären och inte polarn och pyret som hade öppet :)

   0
 • Svara
  Susanne Bornmar
  20 mars, 2019 kl 10:29

  Surt! Två tips till nästa gång :)

  Tips nr 1: Kolla med receptionen. Det brukar alltid finnas en stor låda kvarglömda kläder där man kan låna nått man har råkat lämna hemma…

  Tips nr 2: Kör i trosor! Har du inte string kan du alltid hävda att det är hotpants :) Såg en kille på gymmet en gång som sprang i tischa och kallingar. Tror inte han var jättenöjd när han insåg att hans träningsbyxor säkerligen var kvar hemma. Men brydde sig inte, löste problemet och sprang sina kilometer på löpbandet i det han hade. :)

  0
  • Svara
   Anna
   21 mars, 2019 kl 13:53

   Receptionen hade inte vaknat sådär innan sju tyvärr. Men tanken slog mig. Tanken på att det hade varit ganska läskigt att låna någons svettiga brallor men att det ändå hade varit värt det.
   Trosor vete fasen om jag hade känt mig bekväm i…. då hade jag nog hellre kört i jeans :)

   0
 • Svara
  Johanna
  20 mars, 2019 kl 15:22

  Åh, typiskt…

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.