Aktuellt

Intressekonflikt

Alltså jag har gått med i en löparklubb. Scania Roadrunners that is. Klubben har dresscode vitt med svart tryck, och nu är det dags att göra min första beställning av klubbkläder. 

Vita tishor funkar utmärkt svalkande på sommaren, det gjorde jag grundlig research på under förra årets värmebölja. Så ur den synvinkeln är det inga problem. Problemet stavas Helsingborg marathon. Ni vet, loppet som måste springas i rosa.

Den rosa tröjan är minst 15 minuter snabbare än den turkosa. Hur en VIT tröja står sig i konkurrensen vågar jag inte ens prova. Därför får jag tävla under cover. I solglasögon, hatt och en rosa tröja.

En NY rosa tröja. Den förra har som bekant fått fettfläckar , och behöver ersättas. Och ersättaren är på väg. Det är en gåva från deltagare på Stävie Trail. Den är väldigt rosa och med en väldigt passande text på ryggen. Jag avslöjar inte mer men jag kommer bli snyggast i hela Helsingborg. Så får jag vara sobert svartvit resten av året…

Vad tror ni står på ryggen?

 

 

 

 

0

5 Kommentarer

 • Svara
  Marina
  12 mars, 2019 kl 19:15

  Traktor, tanka med cappuccino. 😊

  0
  • Svara
   Johanna
   12 mars, 2019 kl 21:54

   Vilken bra gissning! :-)

   0
  • Svara
   Anna
   13 mars, 2019 kl 22:07

   Haha, det ska jag lätt trycka upp på nästa tröja!

   0
 • Svara
  A-mamman
  13 mars, 2019 kl 08:56

  Queen of f-ing everything?

  Berätta mer om löpklubben! Varför gick du med, vad innebär det framöver, kände du till den sedan tidigare?

  0
  • Svara
   Anna
   13 mars, 2019 kl 22:14

   Haha, det skulle vara något! Löpklubben ja….. vet inte varför jag gick med egentligen. Kanske mest för att jag bodde i en stuga en hel helg med folk därifrån och de verkade ha så trevligt :) Innebär nog egentligen inte speciellt mycket mer än att man kan åka på roliga träningshelger, springa i likadana kläder och lära känna lite nytt folk!

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.