Aktuellt

Ett campingbord

Vad som driver en till olika fysiska utmaningar varierar, men aldrig förut har jag gått igång på ett campingbord…

Fotocred: Sixten Roos

Bilden ovan dyker upp i mitt Facebookflöde, Agneta har shoppat campingbord. Man hade kunnat tänka semester på Böda med miljoner semestrande husvagnsfamiljer, men det här campingbordet ska uppenbarligen användas som LOPP-DEPÅ.

Och när jag snurrar igång huvudet med allt kul man hade kunnat fylla det med finns ingen ände. Vi snackar vattenflaskor, skavsårsplåster, aprikoskräm och grädde. Jag drömmer om chips, rena strumpor och ikaffe. Jag inser att jag hade kunnat köpa en ännu större Lopp-depå bara för att få plats med allt gott man kan äta. Problemet är att jag inte är anmäld till något lopp som kräver min dröm-depå.

Man kanske skulle slå till på det där Löparkalaset i början av maj ändå. För sex timmars ansträngning borde man ju kunna fylla hälften av hyllorna i alla fall! Så kör vi 12 timmar med en semmelhylla vid senare tillfälle…

0

2 Kommentarer

 • Svara
  Helena
  21 mars, 2019 kl 11:21

  :-D
  Alla går vi igång på olika saker, och så länge de inte skadar andra är det helt ok ;-) Om du tänker dig en semmelhylla föreslår jag inköp av minikyl för undvikande av otrevliga bieffekter ;-)

  0
  • Svara
   Anna
   21 mars, 2019 kl 13:50

   Smart tänkt där. Nu måste jag shoppa ännu mer ju…. :)

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.