Aktuellt

Dan före dan före…

Med två dagar till avresa övar jag simultankapacitet extra allt. 

Jag packar samtidigt som jag jobbar, och hänger tvätten innan den knappt ens är tvättad. Jag letar efter passet och hoppas att det inte gått ut, samtidigt som jag skriver träningsupplägg med den lediga hjärnhalvan. Letar fram mina fulaste träningskläder till klassen ikväll så att jag kan packa ner favoriterna. Ångrar mig. Vill inte verka sunkig och packar upp favoriterna igen fast jag inser att jag då får tvätta en gång till…

Sen klipper jag tånaglarna med höger hand medan jag packar necessären med vänster. Kommer på att jag borde måla om tånaglarna men glömmer bort det och kommer upptäcka det först på morgonyogan på söndag.  För att försäkra mig om att jag packar ner rätt kläder kollar jag blogginlägg från tidigare år och liksom fastnar. Det finns inget mer spännande än att läsa sina egna blogginlägg…

Förra året glömde jag solglasögon. Det ska jag inte göra i år. Men helst ska jag inte glömma löparskor, pass eller pengar heller.

Många bollar i luften är inte min grej. Jag struntar i bollarna, rockar skor och går ut och springer lite. Så ser vi om resväskan är packad när jag kommer hem. Eller om tvätten är hängd eller åtminstone tvättad. Och så var det det där med tånaglarna…

Och förresten, vilka skor ska jag ta?

0

4 Kommentarer

 • Svara
  Ingmarie
  22 mars, 2019 kl 04:49

  Båda!

  0
 • Svara
  A-mamman
  22 mars, 2019 kl 08:19

  De grön-vita!
  Underbart med en solig resa framför dig, hoppas det blir toppen!

  0
 • Svara
  Gert
  22 mars, 2019 kl 10:04

  Båda.Du får ju färgglada fötter. :)

  0
 • Svara
  Cecilia Olsson
  22 mars, 2019 kl 18:30

  Ha det underbart! Avis på både skor och resa…😍

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.