Aktuellt

Tankevurpa

Jag ska springa 21 km på Österlen Spring Trail. Det är en tokvacker bana. Jag kommer springa i snigelfart för att jag är sämst på rötter och stenar, och därför inte vara helt slut när jag kommer fram. Det kommer vara avklarat innan lunch och sedan är hela dagen ledig att spendera på Österlen. Utan jättetrötta ben. Och Fredrik har bokat övernattning. 

Det är när han säger det där om övernattningen som jag börjar tänka konstiga tankar. Jag börjar tänka på middag, soffhäng, frossafrulle och allt det där som är dubbelt så najs om man är riktigt trött i kropp och huvud. Hoppa i bubbelpoolen, mjukisbyxorna och soffan i precis den ordningen. Inte orka tänka och somna innan solen gått ner.

För den känslan hade ju 60-kilometersvarianten varit ett bättre alternativ. Jag tänker att det skulle vara värt det för känslan efteråt, men glömmer att jag måste springa också. Men det lär man väl upptäcka någonstans på vägen….

Så säger Fredrik att kaffebaren förmodligen hinner stänga om jag ska springa så långt. Så jag besinnar mig. 21 kilometer it is.

0

6 Kommentarer

 • Svara
  Hans Broomé
  18 februari, 2019 kl 21:42

  Du behöver inte tveka alls, för ultran är slutsåld! :-)

  0
  • Svara
   Anna
   18 februari, 2019 kl 21:43

   Fast det brukar komma många återbud när folk får kalla fötter. Men jag ska springa 21. Så är det! :)

   0
   • Svara
    Hans Broomé
    19 februari, 2019 kl 21:18

    :)
    Kalla fötter är ju inte bra att ha när man ska springa så långt.

    0
 • Svara
  Pernilla
  19 februari, 2019 kl 09:19

  Med 3,5 månads löpvila så är jag himla glad att jag bara ska ta mig runt 21 km! :)

  0
 • Svara
  Trailinspiration
  21 februari, 2019 kl 11:02

  Byter du till 60 km kan jag ta din plats till 21 km…. ;-)

  0
 • Svara
  Jennie
  23 februari, 2019 kl 08:12

  Så vackert där. Har iofs bara promenerat med familjen i närområdet vid slottet men uppskattade naturen väldeliga.

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.