Aktuellt

Semmelfriends

Johan träffade jag första gången på en löparhelg på Österlen, via vänner jag mött genom bloggen. Joakim och Johanna kommer jag inte ihåg hur jag hittade men jag har jag följt dem på insta ett bra tag. Och efter miljoner bilder på semlor och cappuccino kom vi på att vi alla hade liknande intressen. Idag gjorde vi slag i saken och träffades för en löpardejt med semlor. Mycket kan man säga om sociala medier men ibland är det väldigt klockrent! 

Man kan tro att jag har sponsrat dem alla med buff men de har faktiskt ärligt förtjänat dem i den lilla skogen som knappt finns. (Vill du också ha en buff så börjar det bli bråttom att anmäla sig…)

Anyway. Vi springer 15 underbara kilometer genom ett vårigt Malmö och kommer inte ens vilse. Tvärtom blir jag guidad på nya små stigar och hittar guldkorn i den stora staden. En sån lyx att bara få följa efter och slippa tänka själv.

Testar nytt löpsteg…

Vi avslutar kalaset med semlor på bästa Leve. Och eftersom vi inte lyckas välja mellan vegansemlan och den vanliga semlan kör vi semmelbonanza extra allt, dukar upp fullt semmelbord och vågar vägra välja.

Och knappt har vi svalt semlan (semlorna) innan vi börjar prata löpning på Österlen. Med pitstop Byvägen. Behöver jag säga att det är ett café?

 

0

3 Kommentarer

 • Svara
  Johanna
  17 februari, 2019 kl 12:38

  Tack för en supertrevlig eftermiddag! Vilken solfest och vilken semmelfest!

  0
  • Svara
   Anna
   17 februari, 2019 kl 18:25

   Tack själv! Så himla trevligt! Det får vi göra om! Jag ser ju cappuccino-bingo som en möjlig fortsättning :)

   0
   • Svara
    Johanna
    19 februari, 2019 kl 16:31

    Jaa absolut! Cappuccinobingo låter ju som ett vinnande koncept!

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.