Aktuellt

Instagram på fel dag!

Jag har en tvångstanke på Instagram. Att alla bilder måste vara färska. Egentligen är det väl totalt ointressant om löpbilden är från i förrgår, jag ser ju typ ändå alltid likadan ut. Men det gnager ändå. Idag gick jag utanför boxen och postade en bild från igår. Vad hände liksom?

Bilden jag la upp är alltså från igår. Jag la upp den för att den var färgglad och nu känner jag mig dum för alla som tror att jag sprang i morse fast jag faktiskt satt och slöade på ett morgontåg. Vilket ljug liksom.

Så alltså. Jag sprang inte. Det var fake news.

Sen finns det dom som går ut och fotar miljoner perfekta bilder med sminket på plats och håret exemplariskt uppsatt. Och lägger ut en om dagen hela året. Så himla praktiskt. Då slipper man ju stanna mitt i rundan och försöka se normal ut fast man glömt ta ut morgonkletet ur ögonen.  Man slipper slösa tid på att försöka få plats på samma bild som Turning Torso fast det är helt omöjligt. Och man slipper komma försent till middagen för att det tar så galet lång tid att lyckas titta på samma bild som man inte klipper bort fötterna…

Jag kanske ska utmana min tvångstanke för ett smidigare löparliv. Inte vara så kvistig med rätt bild på rätt datum. Det skulle onekligen underlätta.

Skulle ni se vårblommor på mina inlägg i september så vet ni vad som hänt…

 

0

2 Kommentarer

 • Svara
  A-mamman
  21 februari, 2019 kl 09:46

  Haha! Tänker onekligen på några konton med snygga löparbilder utportionerade varje dag, även om det kan vara konton som är bra på andra vis. Men äktheten tycker jag gäller här, även om bilden togs någon dag innan publicering. Vi förlåter dig.

  0
 • Svara
  Märta Johansson
  21 februari, 2019 kl 19:44

  Jag kan absolut använda bilder från en annan dag, bara känslan på bilden är densamma som jag har haft under dagens pass. Men jag hade inte valt en peppig bild från ett pass med toppenkänsla för att fejka en bättre känsla än jag hade på ett tråkigt februarislaskpass.

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.