Aktuellt

Spring tills du stupar. Eller inte.

Ramlade över utmaningen ”Spring tills du stupar” – februariversionen. Och för en siffernörd är den obehagligt lockande, då den är liksom är uppbyggd på sifferfanatism. Under hela februari ska man springa dagens datum i kilometer. Vi snackar 1 kilometer den första februari, 2 kilometer dagen efter… tills månaden är slut, över och förbi. Eller tills man stupar…

Jag lockas av siffrorna men övertygas ändå inte. För jag tycker inte om tvångsträning och runstreaks. Och det största problemet hade kanske inte varit att springa 22, 23, 24, 25, 26, 27 och 28 km (=17,5 mil!) sista veckan. Det hade varit nog så enerverande att gå ut och springa 1,2,3,4,5,6,7 km första veckan…

Så jag står över. Och hoppas att jag inte ångrar mig. Kanske springer jag en kilometer i morgon för säkerhets skull, för att liksom inte ha stängt några dörrar.

Anyway, långt har jag ju sprungit redan i januari. Och idag kom belöningen:

0

8 Kommentarer

 • Svara
  Hannas krypin
  1 februari, 2019 kl 06:33

  Jag hade inte heller hoppat på. Är lite skeptisk till att köra runstreaks även om jag någon gång skulle vilja testa.

  0
  • Svara
   Anna
   3 februari, 2019 kl 20:45

   Jag är redan rökt. Sprang ingen kilometer den första. Och ingen idag. Fast skitsamma, jag gillar ju inte streaks ändå :)

   0
 • Svara
  Linda
  1 februari, 2019 kl 12:11

  Bra jobbat ändå och grattis till den fina medaljen! :)

  0
  • Svara
   Anna
   3 februari, 2019 kl 20:45

   Tack. Det är min sötaste medalj hittills… :)

   0
 • Svara
  Johanna
  1 februari, 2019 kl 14:19

  Jag hade nog också hoppat, känns sådär att man ”måste” springa varje dag, och precis hur roligt är det att gå ut och springa 1, 2 ,3 ,4 km ?!

  0
 • Svara
  Johanna
  1 februari, 2019 kl 16:14

  Meeeeen jag kollade in den och det står ju att man får springa fler kilometer än dagens datum. Men inte ”spara” till nästa dag! Så då borde det väl funka bättre? :-)

  0
  • Svara
   Anna
   3 februari, 2019 kl 20:47

   Fast om man ska orka de där miljonerna kilometer på slutet kanske man måste spara krutet i början. Och det är ju trist. Hade varit roligare om man fick blanda datumen hur man ville. Typ en skål med alla datum i, så kunde man lotta. Och få växla en kilometer med 13 och 27….

   0
   • Svara
    Johanna
    4 februari, 2019 kl 11:14

    Nämen hallå, det låter ju som en jättekul idé!

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.