Aktuellt

PINSAMT!

När man får ett meddelande med texten ”Du känner inte att du har glömt något? Typ ett litet spinningpass….”

När man inte alls är med. Inte har en aning om att man tagit på sig något spinningpass och sitter förundrad och stirrar på mobilen. Men jo, jag hade tagit på mig ett pass. Jag hade fått det bekräftat per mail. Och jag hade INTE skrivit in det i kalendern. Så fail.

Inte ens när jag ser den här bilden flasha förbi på instagram tidigare på dagen reagerar jag över att mitt namn faktiskt också står där:

I salen sitter 20 pers och väntar. 10 personer på väntlistan har lyckligtvis haft en anledning att stanna hemma. För det kommer ingen instruktör. Hon sitter hemma i soffan och pratar med sin mamma. Helt ovetande.

En annan instruktör räddar biffen. Hon instruerar vanligen inte spinning men lyckas ändå improvisera ihop något. Och alla verkar svettiga och nöjda.

När jag skäms så jag dör får jag trösta mig med min statistik. Det var min andra missade klass på 20 år. Och jag har räddat ett body pump, ett zumba (!!!) och ett yogapass där instruktören inte dök upp. Därför borde jag fortfarande ligga på plus…?

Men jag slutar inte känna mig dum. Klantig är bara förnamnet. Men man är väl bara människa eller vad det heter.

Ikväll får vi köra dubbelt så hårt.

0

11 Kommentarer

 • Svara
  andreas
  14 januari, 2019 kl 17:52

  Är man helt inställd på något spelar de ingen roll att man har en annan verklighet framför ögonen. Du behöver inte skämmas, så länge de inte är yoga du missar 😁

  0
  • Svara
   Anna
   15 januari, 2019 kl 18:03

   Jag missade inte yogan. Det var det bara du som gjorde :)

   0
   • Svara
    andreas
    16 januari, 2019 kl 08:23

    Ops 😂

    0
 • Svara
  Ingmarie
  14 januari, 2019 kl 21:30

  Det där är min fasa! Fast ännu värre om de skulle ringa från jobbet och undra var jag är. Eftersom jag antagligen inte kommer veta när jag blir senil kör jag dubbelt. Skriver ut jobb-schemat när det är spikat, skriver in i kalendern PLUS kryssar av varje pass på det utskrivna pappret.

  0
  • Svara
   Anna
   15 januari, 2019 kl 18:04

   Det är kanske så jag måste börja jobba. Och använda mig av icke-pappers-kalender…. Fast de är ju så mysigt med papperskalender!

   0
 • Svara
  A-mamman
  15 januari, 2019 kl 08:57

  Det är ju sjukt störande när man står redo för ett pass och instruktören inte dyker upp ;)

  0
  • Svara
   Anna
   15 januari, 2019 kl 18:06

   Precis vad jag ville höra :) Fast jag håller med, det är sjukt irriterande! Speciellt när man är instruktör och känner ett visst ansvar för att rädda biffen…

   0
 • Svara
  Gert
  15 januari, 2019 kl 11:12

  Det kan hända vem som helst.Jag glömde själv en biljardmatch.En gång ringde chefen på jobbet hem och frågade om jag hade försovit mig
  vilket jag hade gjort.Jag flög i kläderna och iväg. :)

  0
  • Svara
   Anna
   15 januari, 2019 kl 18:06

   Försov mig till ett spinningpass en gång. Tog mig från säng till spinningcykel på 8 minuter, startade passet en minut försent och kallsvettades i 45 minuter av chocken!

   0
 • Svara
  Mia
  15 januari, 2019 kl 12:46

  Om du någon gång i livet räddat ett zumbapass är allt förlåtet… :)

  0
  • Svara
   Anna
   15 januari, 2019 kl 18:08

   Tack. Det känns bra. Fast jag räddade det inte med zumba…..Någon måtta får det vara. Dansarna fick sig ett cirkelpass istället. Jag kunde ju ha kryddat det med lite höftskak mellan intervallerna, eller lite flossande till uppvärmning, men glömde det :)

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.