Aktuellt

Omklädningsrum

Jag gillar inte omklädningsrum. Tycker inte om att dela bänk med nakna tanter som klipper tånaglar. Tycker inte om att inte få breda ut mig hur mycket jag vill, utan behöva trängas med packning och allt på 30 centimeter bänkyta. Samtidigt som någon öppnar ett skåp i huvudet på mig…

Därför är det guld med morgonträning. Även i januari tydligen…

När jag kommer in på Nordic Wellness i Malmö efter avslutad morgonrunda är det TOMT i omklädningsrummet. Jag kan breda ut mig över HELA bänken. Slippa rota runt i väskan efter mina försvunna prylar och bara vända upp och ner på hela kalaset och låta allt ta sin plats.

Jag behöver inte skämmas för att jag dagen till ära råkade ta de minst fördelaktiga underkläderna med tillhörande missfärgning och hål.

Jag kan raggarduscha utan att någon märker det.

Jag kan stilstudera blåsan mellan vänster stortå och pektå utan att någon tycker jag är äcklig.

Och den enda som öppnar en skåpsdörr i huvudet på mig är jag själv…

0

3 Kommentarer

 • Svara
  pernillabredolt
  18 januari, 2019 kl 07:38

  Nej fy för omklädningsrum. Ogillar också allmäna duschar, har ingen bacillskräck men nej får flashbacks till fotvårtor och lågstadiet. Och gymmet på jobbet – oundvikligt ibland och nej, jag vill inte se mina kvinnliga kollegor nakna. ”Där var finanschefen oj och där står den från sales med tuttarna i vädret”. Klarar mig bra utan det faktiskt men ska man träna på jobbet så…

  0
  • Svara
   Anna
   18 januari, 2019 kl 09:10

   Vi har inget omklädningsrum på jobbet utan bara en toalett med dusch. Och där är det ju liksom helt befogat att låsa in sig och därmed få vara ifred. Fast vem vet vilka fotvårtor det finns…

   0
   • Svara
    pernillabredolt
    18 januari, 2019 kl 09:21

    Vi har Actic gym och en hel idrottshall så det är rena rama lyxen så får väl vara glad för det!

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.