Aktuellt

Crazy running friends

Jag läser i kommentarerna på gårdagens inlägg att folk blir lockade av utmaningen, men saknar tillräckligt galna vänner att leka med. Och då blir jag helt otroligt tacksam över det nätverk av löpargalningar jag har runt om mig.

Jag kan nästan komma på hur knäppa grejer som helst och ändå lyckas lura med mig någon på tåget. I min krets av löpare tycker ingen det är konstigt att man sliter ut sina löparskor på två månader. Ingen tycker att man är störd om man springer till festen, barnens träningar, jobbet eller fikat. Även om man kanske inte är sitt fräschaste jag när man dyker upp… Ingen undrar varför när man föreslår två timmars löpning runt ett torg klockan fem på morgonen.

Mina barn tycker att jag är konstig som bor i stuga med vänner jag inte känner, men löpare är löpare är löpare. Det har aldrig någonsin blivit krystat, stelt eller tråkigt. Och varje gång utökas kretsen med möjliga offer för framtida galenskaper.

Så ut och leta löparvänner hörni. Det finns inget bättre!

Och har ni inget bättre för er på lördag så följ gärna med och fira Andreas som fyller 35 kilometer. Vi springer från Kävlinge till Lund via omväg. Och landar såklart på kaffebar! Läs mer här!

0

9 Kommentarer

 • Svara
  Olof
  21 januari, 2019 kl 22:40

  Jag gillar att jag lyckas komma med på hälften av bilderna i ett inlägg, trots att vi inte setts på ett tag. Det måste ju innebära att jag är rätt galen, med dina mått mätt. Eller i alla fall halvgalen.

  0
  • Svara
   Anna
   22 januari, 2019 kl 07:19

   Lite galen får du allt klassas som, men se det som en komplimang 😀. Ledsen att jag inte kunde utfallsgå med dig i helgen men jag hade andra galenskaper för mig. Du kommer inte på lördag? Det är ju semmelsäsong….

   0
   • Svara
    Olof
    30 januari, 2019 kl 06:20

    Jag fick dessvärre ägna helgen åt att kurera förkylning. Semlorna såg dock goda ut.

    0
    • Svara
     Anna
     30 januari, 2019 kl 07:55

     AJ! förkylning är ju inte alls lika kul som semlor! Bättre tajming nästa gång :)

     0
 • Svara
  Hannas krypin
  22 januari, 2019 kl 21:13

  Jag vill också hänga med. Varför ska jag bo så långt bort för… :-(

  0
  • Svara
   Anna
   24 januari, 2019 kl 11:04

   Typiskt! Du får planera en löparutflykt till skåneland!

   0
 • Svara
  Löparlisa
  23 januari, 2019 kl 15:53

  Word!! Löparvänner alltså, man liksom bara hittar varann. Bästa grejen

  0
  • Svara
   Anna
   24 januari, 2019 kl 11:04

   Så himla bäst ju!

   0
 • Svara
  Ingmarie
  25 januari, 2019 kl 05:02

  Jag skulle behöva ditt sällskap på lördag. Hinner du? Lovar bjuda på både tårta och cappu!

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.