Aktuellt

Barfotabarn

Jag springer inte barfota men jag går tydligen barfota i vinterskor. För så går det när man packat jobbväskan aningen slarvigt.

Det är inte bara strumporna som saknas när jag kommer till omklädningsrummet efter morgonlöpningen, det saknas även hårsnodd och hårborste.

Jag kammar håret med fingrarna och förtränger för en sekund att vi ska ha photoshoot på jobbet. Och det hade ju varit skönt att sätta upp de stripiga hårtestarna som inte sett en frisör på alldeles för länge…

Köper hårsnoddar på pressbyrån till flerdubbelt pris men det får det vara värt. Elektriskt vinterhår göre sig inte besvär i mitt ansikte, bort med det till vilket pris som helst liksom. ”Glömmer bort” photoshooten men det verkar inte gå någon nöd. Det finns gott om frivilliga som fixat looken dagen till ära.

Fötterna känns fuktiga mot skornas inner-lurv, men inga nödstrumpor finns att uppbringa på Pressbyrån.

Idag jobbar jag barfota. Fast i skor. Springa barfota gör jag än så länge bara i sand.

0

4 Kommentarer

 • Svara
  Lillian
  29 januari, 2019 kl 19:33

  Är så segt att glömma packa ner viktiga saker efter man tränat! Eller när man packat väskan för jobbresan lite slarvigt. Alltid lika spännande att se vad man missade just den gången…

  0
  • Svara
   Anna
   30 januari, 2019 kl 07:57

   Ja det finns ju värre saker en strumpor. Det är ju ingen som märker att jag går och svettas ner mina vinterskor. Svårare att dölja att man glömt byxorna….

   0
 • Svara
  A-mamman
  30 januari, 2019 kl 09:04

  Hellre ren och barfota i mjuka vinterskor än svettig och barfota i ”finskor” :)

  0
  • Svara
   Anna
   30 januari, 2019 kl 20:16

   Så sant!

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.