Aktuellt

#piggelinavarvet

Jag har svårt att bara gå ut och springa utan att veta exakt vilken runda jag ska ta. Igår hade jag brist på fantasi och överlät beslutet till Fredrik. Som för att slippa engagera sig sa åt mig att springa RUNT Kävlinge…

Jag vet inte hur långt det ska bli och inte heller riktigt vilken väg jag ska ta men tänker att så länge jag har åker åt ena hållet och hus åt det andra så kan det inte bli fel.

Knappt två timmar senare vet jag att det är 20 kilometer runt Kävlinge. Vet du hur långt det är runt stället du bor på?

Annars är min decemberutmaning till dig att ta reda på det. Så här:

Spring runt din stad/ort/by/stadsdel och lägg upp kartbilden på insta med hashtag #piggelinavarvet

Så ser vi vem som har den mest spännande rundan! Jag har hört att Kiruna är stort till ytan, hoppas det bara bor ultralöpare där…

0

7 Kommentarer

 • Svara
  A-mamman
  3 december, 2018 kl 09:32

  Kul grej men det får nog bli runt villaområdet snarare än runt kommunen för en som inte är långlöpare! Mitt rekord är när jag sprang runt vattnet i somras: 20 km. Eller, jag stannade vid 20 och satt och kved med kramp i vaden, hade egentligen ca 2 km kvar hem. Attans.

  0
  • Svara
   Anna
   3 december, 2018 kl 21:30

   Alla rundor räknas. Man får välja själv. Det är det som är så fint :)

   0
 • Svara
  Hannas krypin
  3 december, 2018 kl 09:41

  För min del får det bli runt Linghem där jag bor. Första tanken var runt Linköping men jag är ingen marathonlöpare….. :-)

  0
  • Svara
   Anna
   3 december, 2018 kl 21:31

   Linghem blir kanon. Linköping finns ju kvar om du skulle trilla i marathonträsket framöver :)

   0
 • Svara
  Märta Johansson
  3 december, 2018 kl 21:01

  Bra idé! Funderar på var jag ska dra gränsen runt vår lilla by. Gränsen till havet är ju rätt given, men ska jag t ex räkna gränsen där golfbanan tar vid eller ska jag runda golfbanan? Hmmm… Får bli ett test senare i veckan.

  0
  • Svara
   Anna
   3 december, 2018 kl 21:31

   Det styrs av hur springsugen du är :)

   0
 • Svara
  Johanna
  4 december, 2018 kl 15:01

  Vilken rolig grej! Ändå lite imponerad över att det är hela 20 km runt Kävlinge!

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.