Aktuellt

Krasselhals

Jag har varit förskonad från förkylningar men lagom till julledigheten krasslade det till sig i halsen. Otajmat är bara förnamnet.

Julledighet är ju liksom själva definitionen på fritid och oändliga löpmöjligheter. Sådär mellan risgrynsgröten och godisbaket är energin liksom alltid påfylld, och förutsättningarna för riktiga rackarbajsarundor på topp. Av det sistnämnda blir det alltså inget.

Men jag är inte bitter. Jag scrollar med glädje instagram och ser hur ni andra njuter i era löparskor. Jag läser bloggar om snöjoggar och köldbitna kinder och gläds ända in i själen.

Fast nu ljög jag nog en smula. Jag scrollar insta och blundar mig förbi löparbilderna. Stannar till lite extra vid cappuccinos, saffranssemlor och julgranspynt. Låtsas som att ingen annan springer. Att jag inte missar något.

Sen klättrar jag vidare på väggarna. Och klickar hem lite startplatser…

0

6 Kommentarer

 • Svara
  gert
  22 december, 2018 kl 09:13

  Otur med halsen men den blir snart bra igen.
  God jul och gott nytt år önskar jag dig.

  0
  • Svara
   Anna
   23 december, 2018 kl 23:02

   Detsamma Gert!

   0
 • Svara
  Rebecka
  22 december, 2018 kl 15:02

  Det är LITE skönt att läsa att någon mer än jag drabbats av en mycket läglig krasselhals, första dagen på julledigheten… Jag kurerar med lussebulle och soffläge… Och hoppas att det är snabbt övergående :)

  0
  • Svara
   Anna
   23 december, 2018 kl 23:03

   Lussebulle hjälper mot allt! Hoppas det känns bättre nu!

   0
 • Svara
  Ingmarie
  22 december, 2018 kl 17:25

  Skittrist såklart men att klättra på väggarna är ett bra friskhetstecken tänker jag!!!! Krya-kram!

  0
  • Svara
   Anna
   23 december, 2018 kl 23:03

   Tack fina du! Jag tassade runt en försiktig lufs idag och det funkade…. Det finns hopp för julafton!

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.