Aktuellt

Jag springer för att…

Det finns miljoner anledningar att springa men de bästa anledningarna är de som inte har med ”måsten” och ”borden” att göra. I dag sprang jag för att:

 1. Testa mina nya bjällrande julskor.
 2. Umgås med en kompis som ville ha sällskap.

Jag hade bara roliga anledningar till min runda. Därför blev det inte jobbigt alls att gå ut. Och därför glömde jag att jag redan hade sprungit idag…

Nu vet jag inte om mitt sällskap någonsin kommer att vilja springa med mig igen, efter att ha drabbats av akut bjäller-tinnitus på kilometer tre. Och skulle så vara fallet måste jag hitta en ny rolig anledning till att springa. I alla fall efter tjugondag knut då jag dansat ut mina skor och inte längre kan förgylla mina rundor med julglans. Semmellöpning ligger nära tillhands när vi passerat årsskiftet…

Alla anledningar är bra anledningar, och jag är nyfiken på dina. Ge mig tre anledningar till varför du springer!

0

8 Kommentarer

 • Svara
  Sandra
  18 december, 2018 kl 20:07

  För att komma ut, helst i skogen. För det får mig att må bra och för avslappningen mentalt en fot framför den andra liksom.

  0
  • Svara
   Anna
   19 december, 2018 kl 16:23

   Guld ju!

   0
 • Svara
  Helena
  18 december, 2018 kl 21:32

  För att må bra, för att släppa allt annat och bara vara där och då, för att få känna att jag verkligen lever.

  0
  • Svara
   Anna
   19 december, 2018 kl 16:23

   Mycket bra anledningar!

   0
 • Svara
  Emma
  19 december, 2018 kl 07:01

  För att kunna äta allt jag vill, för att kunna tänka klart en tanke eller två( har två småbarn hemma) och för att umgås (två småbarn=ingen fritid=2 flugor-en smäll!)

  0
  • Svara
   Anna
   19 december, 2018 kl 16:23

   Kanonbra anledningar ju!

   0
 • Svara
  Staffan
  19 december, 2018 kl 08:43

  Jag har haft många tillfällen i år att ifrågasätta min löpning och om det är värt det men funnit svaret varje gång jag givit ut mig på löprunda och kommit hem lite lättare i sinnet än när jag gav mig av. Jag springer för att utmana mig själv, ibland när livet är i balans men lika mycket springer jag också för att få balans och välmående när livet i övrigt tillfälligt kantrar.

  0
  • Svara
   Anna
   19 december, 2018 kl 16:24

   Bra anledningar åt båda hållen liksom! Löpning funkar till allt!

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.