Aktuellt

December hörrni

Det blev december och jag hann inte ens blogga hejdå till november. 

Jag hann inte fixa en adventslucka till bloggen och inte öppna min chokladkalender. Jag hann faktiskt knappt ens i tid till min egen spinningklass igår. Det var en sån dag. En stresslördag.

Först blev det stressigt för att vi öppnade anmälan till Stävie Trail och jag liksom inte kunde slita mig från datorn. Anmälningar som rasslar in är mer spännande än vilken thriller som helst. Vem skulle hinna först? Var kommer folk i från? Hur många skulle det bli under första timmen? Och plötsligt hänger sig allt. Precis när jag ska gå.

Stressar ihjäl mig till gymmet och står spinning-redo med bara tre minuters marginal,  och då har jag ändå fått hjälp med det praktiska av en kollega på plats…

Sen förbereder vi 15-årskalas hela dagen tills gästerna ringer på dörren. Och när de går hem igen tittar vi på diskberget och blundar igen. Landar djupt under filten och tittar på julkalendern fast vi inte har några små barn längre.

Så vi säger hejdå till november idag istället. Och tackar för de 21 sprungna milen som blev årsminsta sedan i maj. Så tar vi tag i december med ett kortlångpass runt Kävlinge. Kävlinge runt. Synd att man inte bor på en större plats, jag kan ju inte köra årskortast en månad till…

 

0

4 Kommentarer

 • Svara
  Mia
  2 december, 2018 kl 21:18

  You are busy woman! Min helg var precis tvärt om… Kalas? Vad blev det för fika? :D

  0
  • Svara
   Anna
   3 december, 2018 kl 21:36

   Lussebullar såklart. Det är obligatoriskt på dotterns kalas. Jag ville göra saffranskladdkaka men fick fetnej…. Också kolakakor. Som också är obligatoriskt. Varför ändra ett vinnande koncept? :)

   0
 • Svara
  Ingmarie
  2 december, 2018 kl 23:37

  Å andra sidan har du säkert haft flera månader med årslängsta! :-)

  0
  • Svara
   Anna
   3 december, 2018 kl 21:37

   Ja nån har det i alla fall varit :)

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.