Aktuellt

Throw back 2010

Man kan tycka vad man vill om Facebook men ibland pluppar det upp gamla minne som man kan glädjas åt igen. Idag läser jag:

2010 var året allt hände och det här var en av höjdpunkterna. Ultraintervaller, i form av en mil var tredje timme under ett helt dygn.

Jag hade samlat ihop ett helt gäng med glada vänner för att vi liksom skulle peppa varandra att ladda om, gång på gång. Vi huserade på det lokala gymmet, vilade ihop, åt ihop, rullade foamroller ihop, led och skrattade ihop. En mage efter den andra ballade ur och mot slutet var det inte jättemånga som mådde hallon. Och lukten i lokalen förvandlades stegvis till en härlig mix av liniment och svettiga löparbrallor.

Sova var det nog ingen som kunde trots att hela lokalen var fylld av liggunderlag. Det var ett galet upptåg men det krävde sin återhämtning mentalt för att ens fundera på att göra det igen. Men nu känner jag att tiden är mogen. Jag hade älskat att göra det igen.

Jag hade velat känna känslan nu när jag är mycket mer ultratränad. Se om det kanske inte gör riktigt lika ont…

Men jag behöver sällskap. Ni kan väl läsa min ”race” report från när det begav sig och fundera om ni hade kunnat tänka er att göra mig sällskap? Fatta så kul vi hade haft.

0

6 Kommentarer

 • Svara
  Ingmarie
  14 november, 2018 kl 19:53

  Sömnbrist gör ont! När och var hade du tänkt dig? :-)

  0
  • Svara
   Anna
   15 november, 2018 kl 07:56

   Alltså jag vet inte när, men typ i krokarna…. vill du med? :)

   0
   • Svara
    Ingmarie
    21 november, 2018 kl 21:26

    JA! Just nu klarar min kropp inte det men ge mig lite mer tid. Eller så får jag göra så mycket jag klarar…. jag kommer ju snart ner… ;-)

    0
 • Svara
  Andrea
  14 november, 2018 kl 22:05

  Jag är sugen, fast är nog inte tillräckligt rutinerad…

  0
  • Svara
   Anna
   15 november, 2018 kl 07:56

   Det hinner du bli på åtta varv :)

   0
 • Svara
  Andrea
  15 november, 2018 kl 18:41

  Hehe, ja, jag skulle nog inte säga nej om tillfälle gavs, trots att jag inte är supertränad. Fast det är kanske för att jag inte riktigt vet vad som krävs som jag är sugen?

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.