Aktuellt

Rakt fram

Det finns något visst med rakt fram.

Så jag la dagens pass precis så. Rakt fram. Och medan jag inte märkte att jag sprang la jag upp storslagna planer för Stävie Trail, vars anmälan öppnar i morgon men som jag bestämde mig för att inte berätta om idag för att ändå ingen läser på en fredag…

Så att anmälan öppnar i morgon berättar jag en annan dag. Ett av alla strategiska och publiceringstekniska beslut jag fattade på min långa raksträcka!

Anmälan hittar ni här. Om ni ändå läste…

0

5 Kommentarer

 • Svara
  Helena
  30 november, 2018 kl 21:34

  :-)

  0
 • Svara
  A-mamman
  1 december, 2018 kl 21:24

  Garvar!
  Jag sprang också utan att tänka så mycket på att jag sprang idag, eftersom jag i huvudet författade ett blogginlägg som var en race report från Sthlm Maraton – som jag aldrig har sprungit och troligen aldrig kommer att springa 😅

  0
  • Svara
   Anna
   2 december, 2018 kl 11:53

   Underbart ju! Om det gick bra i racerapporten kan du ju lika bra springa, för då kommer det ju bli så :) Annars har du ju liksom skrivit den i onödan :)

   0
 • Svara
  Ingmarie
  1 december, 2018 kl 21:41

  Kommer missa nästa år också… But one day!

  0
  • Svara
   Anna
   2 december, 2018 kl 11:53

   Dålig planering :) Vad hittar du på för kul (och säkert varmt…) i mars?

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.