Aktuellt

Decemberdvala not so much

Jag tänker att december är en månad då löpningen liksom går på sparlåga. Inga lopp, inga äventyrslöpningar, inga fikalöpningar. Det var innan jag tittade i min kalender över saker jag vill göra.

I december vill jag:

8:e – Tomtar finns även i Danmark. Stora julelöbet måste ju bara testas. 47 km mellan Helsingör och Köpenhamn. Undrar om danska tomtar äter wienerbröd med chokoläääde på vägen?

11:e – Luciaspringa med glögg och pepparkakor. Jag gillar egentligen varken glögg eller pepparkakor men det hör liksom till. Men man kanske kan ta med sig lite varm havremjölk och croissanter och äta i smyg….

15:e – Springa för musikhjälpen. Det lutar åt två timmar mellan klockan 05-07. Om någon undrar över den illa valda tiden så är det för att hinna dricka cappuccino innan spinningen börjar klockan 09.30. Inga frågor på den please.

16:e – Tomtelöpning i Malmö. Det har ju blivit en tradition. Och jag måste ju använda tomtedräkten jag köpte så den blir värd sina pengar. Så här kul hade jag förra året. Och det vill jag ha igen.

24:e – Julafton. Riktiga löpare ni vet… Klart jag springer på julafton. Var och hur vet inte ens tomten.

31:a – Nyårsafton. Springa ut det gamla med stil. Frågan är om det ska göras i Danmark för att få lite distans, i Malmö för att slippa distans i bilen och i benen, eller rent av i Kävlinge.

Anyway. Har man löparsug går man inte lottlös i december. Så får man återhämta sig nästa år….

 

0

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.