Aktuellt

Om man skulle…

Det finns julafton, midsommar, Stävie Trail och Portugal. Fyra givna traditioner. Varje år tänker jag att jag kanske borde prova något nytt och våga vägra en eller annan tradition. Kanske låta Portugal vila lite… 

Sen kommer reklamen i flödena. Soluppgångsstränder, löparveckor och bokatidigt-rabatt. Folk från förr hör av sig och undrar om jag ska åka igen. Ja vi har ju liksom blivit ett gäng. Det är inte bara samma strand och samma hotell, det är ju samma folk också.

Och när någon annans boka-finger börjar klicka på anmälningsknappen börjar det rycka även i mitt. Borde man inte…?

Ena roomien från förra året har dessutom prickat in sin födelsedag under resan och lockar med 26 km födelsedagslöpning i vårsol. (Ja,sånna unga förmågor får ju inte alls lika långa födelsedagskalas…). Vem är jag att klicka ”kommer inte” då? Hon kommer ju på mitt kalas i helgen.

På tal om kalas: nu är det bara fem dagar kvar till min födelsedagslöpning. På söndag smäller det och det är dags att börja fundera på tårtan och gottebordet. Endast det bästa är gott nog för mina födelsedagsgäster. De ska ju orka springa jättelångt.

Fast mest ska jag fundera på en fin födelsedagspresent till mig själv, och plötsligt verkar det ju jättelogiskt att slå in en Portugalresa…

Anyway. Har du inget att göra på söndag är du naturligtvis välkommen att kalasa. Du hittar all info här.

0

3 Kommentarer

 • Svara
  Johanna
  16 oktober, 2018 kl 22:31

  Hoppas det blir en riktig festlig födelsedagslöpning! 🙌🏼 Det hade varit superkul att hänga på och fira dig (och äta tårta :-)) men kroppen vill inte. Men till Stävie räknar jag såklart med att vara på banan som vanligt!

  0
  • Svara
   Anna
   17 oktober, 2018 kl 17:03

   Önskar så mycket att din kropp snart vill igen. Jag äter lite tårta för dig och hoppas att det hjälper!

   0
 • Svara
  Ingmarie
  17 oktober, 2018 kl 20:34

  Hade gärna varit med på söndag men du bor för långt bort!
  Du är med Portugal som jag med Albuquerque/Usa (och Australien) tror jag.Längtar dit varje dag! hade jag inte haft det att välja på så hade jag kanske också valt Portugal igen. Det finns dock så många andra minst lika bra ställen att upptäcka! Men vill du så Boka såklart! Låt hjärta och mage bestämma. :-) Då blir det bra!

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.