Aktuellt

Musikhjälpen 2018

Musikhjälpen är i Lund i år. Och det finns möjlighet att springa in pengar. Som julafton för en löpare. 

När buren stod i Helsingborg för tre år sedan roade jag mig på ett löpband i två timmar. Det var det tråkigaste jag har gjort i hela mitt liv och blogginlägget som beskriver traumat finns här. I Lund är förutsättningarna annorlunda. Man slipper buren och får springa i det fria.

Det är Lonesome Runners som dragit ihop festen. En 400-meter lång runda genom city som såklart passerar Stortorget och buren. Man signar upp sig per timme och betalar 10 kronor per kilometer. Sånt här går jag igång på.

Nu är frågan, ska man välja timme efter :

 1. När kaffebaren är öppen (dagtid)?
 2.  När folkfesten är störst (eftermiddag, kväll)?
 3.  När utmaningen är störst (natten)?
 4.  Så man inte behöver vicka bort sin spinningklass (ej förmiddag)?
 5. När man har en kompis som vill springa?
 6. När svärföräldrarna inte har 45-årig bröllopsdagsmiddag (inte kväll).

Och hur många timmar är det kul med gatsten? Och hur många kilometer har man råd med…

0

3 Kommentarer

 • Svara
  Löparlisa
  19 oktober, 2018 kl 00:16

  Bästa eventet på året ju! Jag sprang runt Mariatorget ifjol, satelliter ny för oss som inte kom iväg till Umeå. 23-01 och 07-09 med lite sömn däremellan. Knäppt som attan, men så himla kul! Jag hade tvingat folk i min omgivning att sponsra med den summa de ville/km, det slutade med att jag drog in över 6000kr.

  0
 • Svara
  Joanna S
  19 oktober, 2018 kl 13:21

  Jag vikar mer än gärna på din spinningklass!! 😊👌🚴‍♂️ Så ta förmiddag – så att du inte missar de andra roligheterna 😉👍

  0
 • Svara
  Ingmarie
  19 oktober, 2018 kl 21:19

  Du kanske kan köra i flera omgångar? :-)

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.