Aktuellt

Lundafredag

Först jobbade jag så det slog gnistor. Sen tog jag med mig Fredrik till Lund och firade fredag. Helgen kunde inte börjat bättre!

Jag bodde i Lund mellan 1993 och 2001. Här har jag partajat bort mig själv, pluggat mig gråhårig, ätit baguetter med rödbetssallad i mattehuset och varit typ först på Gerdahallen med att använda jazzbyxor. Men jag har aldrig riktigt upptäckt att det finns en ravin i stan. Förrän idag.

Anyway. Jag älskar att springa i Lund. Ofta springer jag i de norra delarna där jag känner varenda vägbula. Det är så mycket nostalgi, och jag kan avverka hur många kilometer som helst utan att märka det. Idag tog vi södra delarna där jag inte känner mig riktigt lika hemma.  Och hittade fantastiska nya platser.  Och ett par hästar…

För att få hela kakan, mixen av välkänt och nytt,  tänker jag därför klicka hem en startplats till Lund Runt den 17/11. På 27 km lär jag väl få se stan från alla vinklar.

Men startplatsen blir inte det första jag klickar hem idag. För jag har klickat hem ett medlemskap också. Var då kan ni spekulera i så länge, så lovar jag att berätta en annan dag. Att jag har druckit cappuccino är dock ingen hemlighet. Tur att det finns grym cappu i staden jag älskar att springa i!

Happy fredag!

0

4 Kommentarer

 • Svara
  Ingmarie
  5 oktober, 2018 kl 20:06

  Jag har varit i Lund max 2 ggr tror jag. Kan du inte visa mig runt vid tillfälle? Och få bort min illusion om att det är skittrist och jätteplatt.

  0
  • Svara
   Anna
   10 oktober, 2018 kl 21:38

   Jag lovar. Vi tar ett par varv på st hans så kommer du inte tänka platt mer….. Och lite kaffe på det så blir det inte trist heller :)

   0
 • Svara
  Mia
  8 oktober, 2018 kl 10:25

  Helt säker på att du äntligen tagit ditt förnuft till fånga och blivit medlem i Men Mia-fanclub…

  0
  • Svara
   Anna
   10 oktober, 2018 kl 21:38

   Den har jag alltid varit medlem i :)

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.