Aktuellt

Stävie Trail 2019

Det här är ett osponsrat inlägg i samarbete med mig själv. Eller nått.

Idag har vi kickat igång arbetet med Stävie Trail 2019. Vi har mailat tilltänkta sponsorer och redan fått napp av två. Vi har bett om offerter på medaljer och tidtagning, och uppdaterat hemsidan. Vi har ställt oss själva frågor som var så svåra att vi sköt lite på dem. Det är ju flera år till mars….  Men framför allt har vi inte träffats. För Sarah var förkyld och sånt är jag rädd för. Har ju ett midnattslopp i pajpen.

Men anyway. Det är igångsparkat nu. På gång. Nu väntar ett halvårs arbete, sen blir det springa av. För alla andra. För oss och världens bästa funktionärer väntar en dag med kalla fötter, glada möten och många smarriga semlor. Men visst får man inte längta till mars redan..?

Gå i och klicka in dig på evenemanget så du inte missar någon spännande info. I alla fall om du bor i krokarna. Skulle du istället var sugen på att sponsra spektaklet skickar du bara ett mail till info@movesome.se. Så löser vi det.

Nu färdigjobbat med mitt ena jobb. Nu tar vi det andra. Happy fredag på er alla!

0

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.