Aktuellt

Portugal 2019?

Jag brukar liksom hamna där varje år. Vet inte riktigt hur det går till men plötsligt har jag klickat hem en resa. Innan jag hunnit fråga chefen om semester. Jag kan inte ens komma ihåg hur många gånger jag varit där. På samma hotell, på samma temavecka. Ibland med olika, men oftast samma, sällskap. Tänk om man skulle bryta vanor 2019? Våga sig utanför boxen. Stå emot…

Tänk om man skulle åka någon annanstans. Testa nytt. Så öppnar Springtime sin bokning till vårens resor. Och plötsligt känns Portugal i mars precis lika lockande som alla andra år. Klickar mig in för att se när löparveckan ligger, och hittar TVÅ. Hittar dessutom TRE alternativ på hotell. Och här någonstans blir valmöjligheterna alldeles för många för en med grav beslutsångest.

Och det var nog tur. För det hindrade värsta spontanklickandet på boka-knappen. Alla pengar kvar! I alla fall ett tag till…

 

0

3 Kommentarer

 • Svara
  Mia
  13 september, 2018 kl 13:10

  Du jobbar på bra med Portugal. Jag har ju fortfarande inte kommit iväg igen. Sist det begav sig var 2007…

  0
  • Svara
   Anna
   13 september, 2018 kl 15:32

   Då är det kanske dags 2019? Fatta vilket cappu-team vi hade varit!

   0
 • Svara
  Ingmarie
  13 september, 2018 kl 21:14

  Visst är det bra med same same, jag är ju lite samma i alla fall på långresor, men det finns ju så jättemånga andra ställen!

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.