Aktuellt

Mot Båstad

Det blev fredag tillslut. En fredag då jag skulle ägna förmiddagen åt administrativt jobb, men där hela förmiddagen liksom gick åt till att packa…

Att packa för löparhelg kräver stor koncentration och en stor väska. Bara löparskorna tar upp halva. Sen behöver man ju nödproviant, kläder för alla väder och allehanda teknisk utrustning. Och de där kläderna i minst 4-5 uppsättningar. För vem vet hur många gånger man kommer att springa när man åker på utflykt med ultramänniskor…

Väskan är packad i alla fall. Återstår att se om jag orkar bära den…

(Och till dagens viktigaste insikt: en rosa buff kommer aldrig matcha mina nya skor. Måste jag rösta om?)

0

1 kommentar

  • Svara
    Mia
    28 september, 2018 kl 15:03

    Just det ja! Du har ju din lyxiga löparhelg nu. Ska tänka på dig när jag hasar runt på Liseberg imorgon… :D

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.