Aktuellt

Fredag på löparhelg

En löparhelg kan knappast starta mer spännande. Vi snackar borttappade bankkort,  och orm-utlöst maxpuls… 

Vi är tre personer på plats. I väntan på de sista två, och kvällens löprunda, ska vi gå på café. Fast just ”gå” gör man inte på löparhelg så vi springer dit. Via omväg. Bankkorten i tryggt förvar i midjebältet, tillsammans med telefonen…

På vägen hem håller jag på att snubbla över en orm. (Om ni vill se den ringla finns den på min instastory säkert i 10 timmar till…). Jag dör lite av skräck men måste såklart filma. Plockar upp telefonen. Och mitt kontokort, fast det märker jag förstås inte! Jag har full uppmärksamhet på den krälande varelsen på marken!

När vi kommer hem och laddar för den riktiga löparrundan slår det mig: kortet är borta. Kaos utbryter. Ringer cafét utan resultat. Flyttar undan alla pengar till annat konto. Nya lönen vill man inte offra. Åker ut på kortjakt med cykel. Inget resultat. Ska precis spärra kortet när telefonen ringer. Kortet är upphittat, och upphittaren bor på rundan vi ska springa! Allt löser sig!

Så vi springer en fantastisk runda till, hämtar mitt kort, äter pizza och somnar i soffan framför Barkley Marathons kring tiosnåret. I mjukisbyxor och fluffiga tofflor. Löparhelg alltså. Spännande, svettigt och mysigt. Värsta kinderegget!

Följ mig gärna på insta (@annanystedt) Speciellt on ni gillar ormar in action….

0

3 Kommentarer

 • Svara
  Trail & Inspiration
  29 september, 2018 kl 15:08

  Jösses, kör lite ”all in-”kaos liksom! :-D
  Haha!

  0
  • Svara
   Anna
   1 oktober, 2018 kl 07:11

   Jomen lite så! En perfekt start!

   0
 • Svara
  Mia
  1 oktober, 2018 kl 11:01

  Alltså, att upphittaren bodde på löprundan. Det är ju magi!

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.