Aktuellt

Fortsättningen…

Man vet att man umgås med löparnördar när två av fem sover i soffan innan klockan 22. När ingen bangar för en morgonrunda klockan 06.30 och när man inte hinner avsluta helgen innan nya planer är smidda. 

Löparmöjligheterna är oändliga kring Båstad. Flackt längs havet eller galet kuperat. Asfalt eller trail. Motvind eller medvind…

Sällskapet jag hamnat med gillar asfalt. Precis som jag. Förutom någon kilometer bland förskräckliga stenar den första dagen har vi njutit av lättsprungen terräng. Där benen bara kunnat gå utan att man behövt tänka. Vi har sprungit genom skog och över åkrar. Träffat roliga djur och rejsat mot regnet.  Vi har pratat om att bada men lyckligtvis aldrig fått till det. Och vi har ätit. Kanske mer än vi sprungit.

Vi har myntat det livsnödvändiga och mycket användbara ordet ”Förfika”, för den fikan man liksom fikar i väntan på det riktiga fikat. Kan man ens få för mycket fika?

Jag är nu fullproppad med löparmotivation. Och fastän jag har sprungit typ hela helgen så kliar det i benen efter lite till.  Men det kan klia så mycket det vill. För en vacker dag kommer de här benen få springa tills de inte vill springa mer. Så är det bestämt. Om ni orkar hänga kvar på den här bloggen något år till får ni veta vad jag menar. Det kallar jag cliff hanger av rang.

Vad har du gjort i helgen?

0

12 Kommentarer

 • Svara
  A-mamman
  30 september, 2018 kl 13:59

  Senaste jag gjort: frusit halvt ihjäl i en ishall. Det var verkligen löjligt kallt men 7-åringen hade premiär som hockeyspelare så jag fick vackert stå där. Med några minuters frånvaro då jag smet ut i blåsten för att VÄRMA mig.
  Egen träning är inte avklarad än men medan jag tinar upp hemma i soffan bland dem som också spelat fotbollsmatch och tränat tennis, så samlar jag inpiration för en löprunda senare under dagen. Minst 10 km tänker jag och kan behöva en stund för att bli sugen på att gå ut. Alltså läser jag din blogg.

  0
  • Svara
   Anna
   1 oktober, 2018 kl 07:14

   Ishall alltså! Det låter värre än de svettiga handbollshallar jag tillbringade barnens första 10 år i… orienterings-”hallen” är en mycket trevligare plats 😀

   0
 • Svara
  Cecilia
  30 september, 2018 kl 20:22

  Hänger kvar och hänger med, lätt, kan inte bli bättre😉

  0
  • Svara
   Anna
   1 oktober, 2018 kl 07:15

   Kommer bli grymt!!! Längtar redan!

   0
 • Svara
  Löparlisa
  30 september, 2018 kl 22:48

  Jag har långpassat! Efter de där postmaratonvilodagarna efter Hbgm blev jag ju JÄTTEmansförkyld och har knappt sprungit alls-men igår fick jag till 18 knäppt kuperade kilometrar med en vän och idag ville benen springa lite till. Äntligen!

  0
  • Svara
   Anna
   1 oktober, 2018 kl 07:16

   Underbart ju! Heja benen!

   0
 • Svara
  Ingmarie
  30 september, 2018 kl 23:40

  Vilken härlig helg! Jag har tränat, yogautbildats, jobbat och kissekat-myst!

  Det där att du ska springa tills benen inte vill mer tror jag inte riktigt på. Åtminstone inte någon längre stund. ;-) Ska du ta dig genom Sverige? Eller genom Danmark? Ner till Solkusten?

  0
  • Svara
   Anna
   1 oktober, 2018 kl 07:19

   My lips are sealed 😀. Låter som du också haft en finfin helg! Jag vill också låna en katt 🐱

   0
 • Svara
  Staffan
  1 oktober, 2018 kl 08:58

  Jag har haft lyxen att bara umgås med ett barn fredag kväll, sprungit 15 km med en god vän under mycket trevligt snack! Varit ”Caddie” på barnens golfavslutning, fixat trädgård inför vintern, plockat in studsmatta och slutligen joggat nio kilometer och fått med mig yngsta sonen ut på lite jogg, ruscher och löpteknikträning, En helg med mycket uteluft.

  0
  • Svara
   Anna
   2 oktober, 2018 kl 16:19

   Plockat in studsmattan!! Jäklar vad du är i god tid. Jag är glad om vi får in den innan jul. Och utemöblerna brukar sällan hinna in innan de ska ut….. Jag är impad! :)

   0
 • Svara
  Mia
  1 oktober, 2018 kl 11:00

  Men gud! Tänk på tant, jag klarar inte av cliffhangers!!! :) Helgen var fin i sin enkelhet. Det pulserande familjelivet toppat med sköna stunder i löparskor bara för mig själv.

  0
  • Svara
   Anna
   2 oktober, 2018 kl 16:19

   Bästa ju!

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.